Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 134 recepten
voor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 150 gr roomboter 1 ei Beetje zeezout 2 el koud water Voor de vulling: 500 gr witte asperges 200 gr gekookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: - 7 vellen bladerdeeg Voor de vulling: - 20 gram olie of boter - 5 ongeboren kippeneitjes (2 grote eieren) - 2-6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram kruimige aardappels, zout en peper, 140 gram bloem en no wat voor het bestuiven, nootmuskaat. 60 gram boter en boter om de vorm in te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 rol bladerdeeg (275 g), met 6 geperforeerde bladerdeeg (12,5 x 12,5 cm)of pakje met velletjes. 1 blik (850 ml; peren 60 g gekookte ham, in[...]
Bron: smulweb.nl1 rol vers bladerdeeg 250gr. champignons in schijfjes gesneden. 250gr. prei in ringen gesneden 2 eetlepels olie 250gr. achterham gesneden 3 eidooiers 150gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 velletjes filodeeg, ontdooid 500 gram gehakt 4 teentjes knoflook 2 grote uien 2 el olijfolie 1 tl kaneel 2 tl komijn (djintan) zout en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 12 stuks Eierkorstdeeg 250 gr bloem snufje zout 75 ml water 75 gr boter Vulling gehakt (+/- 100 gr) 1 tl gehaktkruiden ¼ prei 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 bosje lente-ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 kg spinazie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Deeg 100 gr boter 100 gr kwark zout en peper, naar smaak Vulling 15 gedroogde abrikozen 1 groot blik (ong 200 gr) zalm 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 g Hokkaiodo-pompoen; 150 g blauwe schimmelkaas; paneermeel; peterselie; 2 eieren; gemberpoeder; pepersaus(Tabasco); cashewnoten;evt.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bakje hazelnoten (95 g) 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje platte peterselie (20 g) 5 eieren 300 g geitenkaas ((Bettine Blanc),[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 25 g boter 4 lente-uien in dunne ringen 4 e peterselie, fijn 8 grote eieren 250 ml slagroom sap van 3 sinaasappelen sap van 2 citroenen zout[...]
Bron: smulweb.nl