Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol kruimeldeeg 250 g gerookte zalm 1 ui 4 eieren 100 g gruyèrekaas 300 ml Alpro® soya Cuisine 2 teentjes knoflook 3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol bladerdeeg 150 gr rivierkreeftjes, gekookt en gepeld 100 gr gerookte forel 3 eieren 1 dl room peper 1 eetlepel gehakte dille 6 groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol kruimeldeeg 250 g gerookte zalm 1 ui 4 eieren 100 g gruyèrekaas 300 ml Alpro® soya Cuisine 2 teentjes knoflook 3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol bladerdeeg 150 gr rivierkreeftjes, gekookt en gepeld 100 gr gerookte forel 3 eieren 1 dl room peper 1 eetlepel gehakte dille 6 groene[...]
Bron: smulweb.nlHet tweede vegetarische gerecht deze week. Het is gebaseerd op een recept uit het nieuwste nummer van Delicious. Daar werd er lamsvlees bij geserveerd, maar[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 6 eieren, creme fraiche (ca 200 gram) 4 takjes dille, zeezout, peper, 300 gram garnalen, 250 gram zalmfilet, spinazie uit grote glazen pot[...]
Bron: smulweb.nl2 doosjes saladecups (liefst van Jos Poels), 2 ons bacon, 1 zakje geraspte kaas, 2 eieren, 125 ml. creme fraiche, peper. Voorbereiding Oven voorverwarmen op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 eieren, creme fraiche (ca 200 gram) 4 takjes dille, zeezout, peper, 300 gram garnalen, 250 gram zalmfilet, spinazie uit grote glazen pot[...]
Bron: smulweb.nl2 doosjes saladecups (liefst van Jos Poels), 2 ons bacon, 1 zakje geraspte kaas, 2 eieren, 125 ml. creme fraiche, peper. Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nl