Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Op een Amerikaanse site vond ik een recept van een Oekraïense dame. Het betreft een heerlijke quiche, gemaakt met een geraspte aardappelkorst en gevuld met[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten: - 1 el olijfolie - 2 uien, in ringen gesneden - 350 g pompoen, geschild en in blokjes van 2 cm gesneden - 1 el olijfolie - zout en peper - 8[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten 1 bakje Italiaanse kruidenmix (20 g) 4 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 netten sjalotten ((a 400 g), in dunne ringen) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg ((pakje 10 plakjes, diepvries), ontdooid) 350 g koolraap 2 friszure appels ( (bijv. goudreinet)) 3 tl gedroogde salie 1[...]
Bron: ah.nlLe Provence is een zonnige regio in het zuidoosten van Frankrijk die onder meer bekend staat om zijn wijnen en prachtige, geurende lavendelvelden. Kenmerkend[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlHet maken van vers quichedeeg is niet de snelste klus. In de Foodybox van Kroon op het werk ontvingen wij het verse quiche- en taarttdeeg van Tante Fanny .[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlSjalotten-Geitenkaas Quiche met Croutons Quiche vind ik echt iets voor de zaterdag Kommetje soep van tevoren en een lekkere salade bij de quiche Een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLe Provence is een zonnige regio in het zuidoosten van Frankrijk die onder meer bekend staat om zijn wijnen en prachtige, geurende lavendelvelden. Kenmerkend[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlHalloween is zijn hoogtepunt net voorbij, maar misschien heb je nog pompoenen over? Ik ben een enorme fan van de butternut pompoen, herkenbaar aan zijn[...]
Bron: sweetcarolinesweet.blogspot.beHalloween is zijn hoogtepunt net voorbij, maar misschien heb je nog pompoenen over? Ik ben een enorme fan van de butternut pompoen, herkenbaar aan zijn[...]
Bron: sweetcarolinesweet.blogspot.bevoor 2 personen 2 plakjes bladerdeeg, 1 ei, 1/4 bekertje creme fraiche, 1 el fijngehakte verse salie, zout, peper, ca.100 gr zalmsnippers, 1/4 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 RODE PAPRIKA IN VIEREN 1 COURGETTE IN REPEN 1 AUBERGINE IN REPEN 3 EL OLIJFOLIE 0,5 EL PROVENCAALSE KRUIDEN 3 EIEREN 1,25 L CREME FRAICHE[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode paprika in vieren, 1 courgette met schil in repen, 1 aubergine in repen, 3 el olijfolie, 1/2 el provencaalse kruiden, 3 eieren, 1,25 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 plakjes bladerdeeg, 1 ei, 1/4 bekertje creme fraiche, 1 el fijngehakte verse salie, zout, peper, ca.100 gr zalmsnippers, 1/4 kleine[...]
Bron: smulweb.nl