Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 losgeklopte eieren 125 gr mayonaise 2 el bloem 100 ml melk 125 gr krabvlees 125 gr Gruyère kaas, in blokjes gesneden 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels boter 2 eetlepels lente-ui, fijngesneden 3 eetlepels gehakte rode paprika 225 gr krab vlees, in stukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 rol zanddeeg, uitgerold 200 gr geraspte gruyère 220 gr krab uit blik, uitgelekt 250 gr diepvriesspinazie, ontdooid en[...]
Bron: allrecipes.nlNodig: * 8 eieren * 2 dl melk * 1 pakje surimi, in kleine stukjes * 1 bakje kruidenkaas * halve courgette, in kleine stukjes * 1 eetl. dille * olijfolie *[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIngrediënten 8 plakjes roomboterbladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 2 blikjes krab ((a 170 g), uitgelekt) 1 blikje crispy maiskorrels ((300 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 120 ml mayonaise, 15 g bloem, 2 eieren, 120 ml melk, 135 g krabvlees, 130 g Zwitserse kaas, 50 g uien, 1 ongebakken quichebodem Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 300 gr bloem*zout & peper*150 gr gekoelde margarine* 2 blikjes krab a 198 gr.*1 theel kerriepoeder*1 blikje asperges*3 takjes dille (of 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 plakjes diepvriesdeeg voor hartige taarten, 400 gram krab uit blik, 1 gesnipperde ui, 3 eieren, 250 ml. slagroom, 1 eetlepel dille, peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 120 ml mayonaise, 15 g bloem, 2 eieren, 120 ml melk, 135 g krabvlees, 130 g Zwitserse kaas, 50 g uien, 1 ongebakken quichebodem Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 300 gr bloem*zout & peper*150 gr gekoelde margarine* 2 blikjes krab a 198 gr.*1 theel kerriepoeder*1 blikje asperges*3 takjes dille (of 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 plakjes diepvriesdeeg voor hartige taarten, 400 gram krab uit blik, 1 gesnipperde ui, 3 eieren, 250 ml. slagroom, 1 eetlepel dille, peper,[...]
Bron: smulweb.nl