Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 750 gr spinazie 1ui, fijn gesneden 1/4 kop melk 1/4 kop peterselie, fijngesneden 1/4 kop dille fijngesneden 1/2 kop boter 2 grote eieren 175[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 750 gr spinazie 1ui, fijn gesneden 1/4 kop melk 1/4 kop peterselie, fijngesneden 1/4 kop dille fijngesneden 1/2 kop boter 2 grote eieren 175[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlOmdat we alweer aan het einde van januari zijn gekomen, is het weer tijd voor de fameuze Foodblogswap! Een groep foodbloggers op Facebook kookt hierbij van[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlNodig: * 8 eieren * 2 dl melk * 1 pakje surimi, in kleine stukjes * 1 bakje kruidenkaas * halve courgette, in kleine stukjes * 1 eetl. dille * olijfolie *[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 el olijfolie 600 g gesneden paprika (diepvries) 1 dl melk 6 eieren 200 g zalmsnippers (pakje) 87½ g[...]
Bron: ah.nlQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 250 g garnalen (Hollandse), 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid), 4 eieren, klein beker creme fraiche, olie, 250 g champignons in niet al te grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g garnalen (Hollandse), 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid), 4 eieren, klein beker creme fraiche, olie, 250 g champignons in niet al te grote[...]
Bron: smulweb.nl