Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Deze taart komt uit de "30 minuten recepten" van Jamie Oliver, maar de taart moest bij mij alleen al 30 minuten in de oven. Dus duurde het iets langer voordat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 1 rol bladerdeeg 10 plakjes rauwe ham 4 flinke uien 2 grote eieren 2 el roomboter 250 ml slagroom 1 tl nootmuskaat Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 plakjes gerookte zalm 2.5 dl room 1 dl melk halfvol 4 eieren 1 eetlepel bieslook gehakt 1 eetlepel peterselie gehakt 1 eetlepel dragon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 plakjes zalm (gerookt), 2,5 dl room, 1 dl melk, 4 eieren, 1 eetlepel bieslook (fijngehakt), 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl-24 plakjes bladerdeeg (ontdooid) -60 g geraspte gruyere -30 g boter -2 plakjes bacon (fijngesneden) -1 ui (gesnipperd) -2 eieren -1,8 dl room -1/2 th lepel[...]
Bron: smulweb.nlhet boekje "budgetkoken deel 3" van Libelle ligt hier al de nodige maanden te wachten op de promotie van leesboek tot kookboek. En hoera, laat de trompetten[...]
Bron: anne-in-de-keuken.blogspot.comDeze foto is van het originele recept met bodem Een goed idee om diepvries asperges te verwerken. Ingrediënten voor de vulling : 350 gram asperges (geschild[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor 24 stuks. 1 portie kruimeldeeg 50 gram Gruyère, in dunne reepjes 1 eetlepel boter 2 plakjes bacon, fijngesneden 1 ui, fijngesnipperd 2 eieren 2 dl crème[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlvoor 12 personen 6 à 7 plakjes bladerdeeg (ontdooid) 4 eieren 200 gram mager rookspek in blokjes of reepjes 200 gram Comté geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlOp een Amerikaanse site vond ik een recept van een Oekraïense dame. Het betreft een heerlijke quiche, gemaakt met een geraspte aardappelkorst en gevuld met[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kant en klare bladerdeegbodem uit de koeling 1,5 pak vlaamse diepvries roerbakgroente (AH eigen merk) 4 eieren M 1/8 ltr slagroom peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen VOOR HET DEEG: 170 g bloem, mespunt zout, 75 g harde boter of margarine in kleine klontjes VOOR DE VULLING: 5 eieren (L), 3 dl slagroom,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 6 à 7 plakjes bladerdeeg (ontdooid) 4 eieren 200 gram mager rookspek in blokjes of reepjes 200 gram Comté geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kant en klare bladerdeegbodem uit de koeling 1,5 pak vlaamse diepvries roerbakgroente (AH eigen merk) 4 eieren M 1/8 ltr slagroom peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen VOOR HET DEEG: 170 g bloem, mespunt zout, 75 g harde boter of margarine in kleine klontjes VOOR DE VULLING: 5 eieren (L), 3 dl slagroom,[...]
Bron: smulweb.nlhet boekje "budgetkoken deel 3" van Libelle ligt hier al de nodige maanden te wachten op de promotie van leesboek tot kookboek. En hoera, laat de trompetten[...]
Bron: anne-in-de-keuken.blogspot.comvoor 4 personen 5 plakjes zalm (gerookt) 2.5 dl room 1 dl melk (halfvol) 4 eieren 1 eetlepel bieslook (fijngehakt) 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) 1[...]
Bron: smulweb.nl