Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
Bladerdeeg voor de bodem. 1 grote venkelknol, 150 gr. verse (zachte)geitenkaas, 2 dl room. klontje gezouten boter, 1 eetl. suiker, peper en zout. (Evt eetl.[...]
Bron: smulweb.nlDit is een heerlijk recept wat ik al een paar keer heb voorgeschoteld aan gasten. Het ziet er best indrukwekkend uit door het filodeeg en iedereen kan niet[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlLe Provence is een zonnige regio in het zuidoosten van Frankrijk die onder meer bekend staat om zijn wijnen en prachtige, geurende lavendelvelden. Kenmerkend[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlLe Provence is een zonnige regio in het zuidoosten van Frankrijk die onder meer bekend staat om zijn wijnen en prachtige, geurende lavendelvelden. Kenmerkend[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 8 plakjes bladerdeeg 2 of 3 venkelknollen 2 uien 3 tenen knoflook half potje zongedroogde tomaten 200 gram zachte geitenkaas 5[...]
Bron: allrecipes.nlDiverse vullingen die we ooit bedachten voor een Kerstmenu met mini-quiches. Voor het quichedeeg zou ik dit gebruiken. 1. eend, appeltjes, witlof 2. haas,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Bladerdeeg 5 a 6 plakjes 1 opgeklopte eidooier 2 a 3 venkelknollen in reepjes 30-40gr boter 3 eetl. peterselie zout en peper 150 gr. licht[...]
Bron: smulweb.nl