Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen Ingrediënten: 1 kipfillet 1 paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eieren 5 bladerdeeg plakjes wat paprikapoeder geraspte kaas (optioneel)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 rol bladerdeeg (275 g), met 6 geperforeerde bladerdeeg (12,5 x 12,5 cm)of pakje met velletjes. 1 blik (850 ml; peren 60 g gekookte ham, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 rol bladerdeeg (275 g), met 6 geperforeerde bladerdeeg (12,5 x 12,5 cm)of pakje met velletjes. 1 blik (850 ml; peren 60 g gekookte ham, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten: 1 kipfillet 1 paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eieren 5 bladerdeeg plakjes wat paprikapoeder geraspte kaas (optioneel)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 150 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek (pakje) 100 g Yorkham 6 bosuien (zakje) 5 eieren 125 ml slagroom 150[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml balsamicoazijn 1 el suiker 500 g witte asperges 2 eieren 125 g crème fraîche 1 teen knoflook 6 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 10[...]
Bron: ah.nlDegenen die mij kennen weten dat ik al jaren lijd aan chronische spanningshoofdpijn en migraine. Nu las ik onlangs in een hoofdpijntijdschrift dat het Paleo[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIk dacht altijd dat spinazie de enige groente was die ik lekkerder vond uit de diepvries. Man, wat had ik het mis. Wat heb je nodig? 1 pak (230 g) kruimeldeeg[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen * 100 gr boter * 500 gr uien in dunne ringen * 1.5 dl slagroom * 1 theel verse tijmblaadjes + 4 takjes voor de garnering * zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 100 gr boter * 500 gr uien in dunne ringen * 1.5 dl slagroom * 1 theel verse tijmblaadjes + 4 takjes voor de garnering * zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Halve rol bladerdeeg, halve bloemkool, 3 eieren, ca 100 ml creme fraiche, ca 200 ml melk, 50 gram ontbijtspek in plakjes, kaas naar smaak,[...]
Bron: smulweb.nl