Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr spinazie 1 ui, fijn gesneden peterselie, fijngesneden dille 1 groot ei 150 gram feta peper en zout 5 vellen filodeeg (half pakje)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 vellen Filodeeg 2 koffielepel(s) Olijfolie 100 g Camembert, 45+, in dunne reepjes gesneden 125 g Zalm, gerookt, in stukjes gesneden 6 eieren[...]
Bron: smulweb.nlIk ben gek op hartige taarten! Je kunt ze helemaal naar eigen smaak beleggen, en ze komen altijd van pas. Je kunt ze als hoofdgerecht serveren, als lunch of[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVenkel in een groentetaart kom je niet zo gauw tegen. De lichte anijssmaak komt extra tot zijn recht door de toegevoegde dille. Door te spelen met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beNodig: * 8 eieren * 2 dl melk * 1 pakje surimi, in kleine stukjes * 1 bakje kruidenkaas * halve courgette, in kleine stukjes * 1 eetl. dille * olijfolie *[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 el olijfolie 600 g gesneden paprika (diepvries) 1 dl melk 6 eieren 200 g zalmsnippers (pakje) 87½ g[...]
Bron: ah.nlHet tweede vegetarische gerecht deze week. Het is gebaseerd op een recept uit het nieuwste nummer van Delicious. Daar werd er lamsvlees bij geserveerd, maar[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVenkel in een groentetaart kom je niet zo gauw tegen. De lichte anijssmaak komt extra tot zijn recht door de toegevoegde dille. Door te spelen met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 4 personen 6 eieren, creme fraiche (ca 200 gram) 4 takjes dille, zeezout, peper, 300 gram garnalen, 250 gram zalmfilet, spinazie uit grote glazen pot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 pakje bladerdeeg 500 gr spinazie 1 ui 2 eetl olijfolie 2 eieren peper en zout nootmuskaat 100 gr schapenfeta 1 eetl gehakte dille 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 eieren, creme fraiche (ca 200 gram) 4 takjes dille, zeezout, peper, 300 gram garnalen, 250 gram zalmfilet, spinazie uit grote glazen pot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 pakje bladerdeeg 500 gr spinazie 1 ui 2 eetl olijfolie 2 eieren peper en zout nootmuskaat 100 gr schapenfeta 1 eetl gehakte dille 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nl