Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 92 recepten
Ovenschotel kabeljauw met aardappelpuree en kaas, Ovenschotel Kabeljauw met aardappeltjes en tomaten, Ovenschotel kabeljauw met aardappelpuree en kaas, Ovenschotel Kabeljauw met aardappeltjes en tomaten, Ovenschotel Kabeljauw, zalm en garnalen, Ovenschotel Kabeljauw, zalm en garnalen
De zomer is nu niet bepaald het seizoen waarin je denkt aan ovenschotels. Maar ik vind ovenschotels zo lekker praktisch. Je doet alles in een schaal en terwijl[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 350 g verse of gedroogde tagliatelle 1 eetl. olijfolie 200 g kleine champignons (gehalveerd) 1 bosje bosuitjes (gesnipperd) 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 ml olijfolie, apart te verwerken 1 aubergine, in plakken van 1 centimeter gesneden 2 rode paprika's, fijngehakt 8 plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakjes spek 60 ml olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 2 eetlepels gedroogde oregano snufje zeezout snufje knoflookpoeder snufje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Pasta (schelpjes) voor 1 persoon 150g zalmblokjes 50g ricotta-kaas citroen sjalotje blik artisjokharten cherrytomaatjes verse basilicum[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf) 80 ml olijfolie 80 ml citroensap 1 lente-ui, fijn 2 preien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappels; 400 g ontdooide vis (bijv. zalm, kabeljauw, koolvis); 200 g diepvries erwten; 160 belegen geraspte kaas; 80 g boter; zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rijst 700 ml kippenbouillon 1 laurierblad 600 g kabeljauw of koolvis in stukken(kan ook uit diepvries) 2+1/2 e citroensap 1 volle t vis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gr. verse zalmfilet, twee eetlepels olijfolie, viskruiden (tip: zalmkruiden verstegen), pakje tomatensaus, witte rijst (twee kopjes), 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 g prei in ringetjes van 1 cm (zonder het stugge groen), 300 g koolvis- of kabeljauwfilet, 100 goudreinet in dunne schijfjes omgeschept met[...]
Bron: smulweb.nl