Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 zalmfilets of steaks 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 theelepel gember pasta (of gemalen gember) 50 gr verse koriander,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Pasta (schelpjes) voor 1 persoon 150g zalmblokjes 50g ricotta-kaas citroen sjalotje blik artisjokharten cherrytomaatjes verse basilicum[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Pasta (schelpjes) voor 1 persoon 150g zalmblokjes 50g ricotta-kaas citroen sjalotje blik artisjokharten cherrytomaatjes verse basilicum[...]
Bron: smulweb.nlNet als heel veel andere foodbloggers heb ik een hekel aan zakjes en pakjes. Hoe vaak doe ik iets met een zakje of pakje vraagt uw zich af? Nooit meer. Vroeger[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten: - 100 ml olijfolie - 1 grote aubergine (300 g), in blokjes - 4 middelgrote wortelen (300 g), in blokjes - 4 stengels bleekselderij, in blokjes -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDit is echt een lekkernij. Het is eens iets anders, dan gewoon een scampi op je bord met wat saus en puree. Je kan zoveel doen met vis... Ik vond dit recept in[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.be50 g magere spekreepjes. 20 g bakboter of margarine. 400-450 g wildpoulet zout, peper. 1 ui. 1 kleine Winterwortel. 1 1/2 dl Rode Wijn. 1 pot Wildfond (4 dl).[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram kruimige aardappels 350 gram burghul (geplette tarwe) 75 gram boter of vloeibare margarine 3 eieren zout, peper 1 ui 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 5-6 ons gamba′s (rauw maar bevroren), 6-8 tenen knoflook, 1-2 kopjes olijfolie, 6 ons (tros- of pruim-)tomaten, kaneel. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 preien 30 gr boter 300 gr schelpjes macaroni zout, peper 350 gr gestoomde makreelfilet 2 eieren 1 eidooier 1/4 liter slagroom cayennepeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr kabeljauw (of bv tilapia, koolvis of andere stevige witvis), ontdooid of vers, 1 rode ui, teentje knoflook, ca. 3 el olijfolie, glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr kabeljauw (of bv tilapia, koolvis of andere stevige witvis), ontdooid of vers, 1 rode ui, teentje knoflook, ca. 3 el olijfolie, glas[...]
Bron: smulweb.nl50 g magere spekreepjes. 20 g bakboter of margarine. 400-450 g wildpoulet zout, peper. 1 ui. 1 kleine Winterwortel. 1 1/2 dl Rode Wijn. 1 pot Wildfond (4 dl).[...]
Bron: smulweb.nl