Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 68 recepten
voor 4 personen 500 gram kipfilet (kan ook met hamlapjes), 2 uien, 1 groene paprika,bakje champions, 1 blikje tomatenstukjes, 30 gram bloem, 4 dl bouillon van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr HOH of rundergehakt 2 uien, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 2 verse tomaten, fijngehakt 1 rode paprika in blokjes 1 blik (of pot) bruine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo aardappels, geschild en in plakjes van 3mm 4 grote courgettes, in plakjes van 3mm 4 middelgrote rode uien, in plakjes van[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Voor de ovenschotel (6 personen): 2 rode uien, grof gehakt 1,2 kg aardappelen, in grote blokjes 1 kg lamsvlees, in blokjes 4 el gehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr mager rundergehakt 4 ons uien (in halve ringen) 3 teentjes knoflook (fijn) 2 grote winterpenen (julienne) 2 ons fijne erwten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gesneden witte kool - 1 flinke prei - 1 winterpeen - 2 grote uien - 3 teentjes knoflook - 1 rode Spaanse peper of sambal oelek naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild, in plakjes van 3-4 mm 1 blik tomaatblokjes 150 g boter of margarine 2 grote uien, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de ovenschotel (6 personen): 2 rode uien, grof gehakt 1,2 kg aardappelen, in grote blokjes 1 kg lamsvlees, in blokjes 4 el gehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr mager rundergehakt 4 ons uien (in halve ringen) 3 teentjes knoflook (fijn) 2 grote winterpenen (julienne) 2 ons fijne erwten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gesneden witte kool - 1 flinke prei - 1 winterpeen - 2 grote uien - 3 teentjes knoflook - 1 rode Spaanse peper of sambal oelek naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kalfs, kip of kalkoenvlees 2 rode paprika`s 1 grote ui 1 teentje knoflook 1 tl tijm 1 tl oregano Munt (naar smaak) Vers gemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nl