Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 2 personen 300 gr. verse zalmfilet, twee eetlepels olijfolie, viskruiden (tip: zalmkruiden verstegen), pakje tomatensaus, witte rijst (twee kopjes), 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappels; 400 g ontdooide vis (bijv. zalm, kabeljauw, koolvis); 200 g diepvries erwten; 160 belegen geraspte kaas; 80 g boter; zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gr. verse zalmfilet, twee eetlepels olijfolie, viskruiden (tip: zalmkruiden verstegen), pakje tomatensaus, witte rijst (twee kopjes), 1[...]
Bron: smulweb.nlOp een doodgewone dag tijdens ons bezoek aan Zweden kwam ik deze afkortingen tegen. Het kookboek was enkel in het Zweeds dus het bleef Chinees. Maar in de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 grote aardappels, zeezout, citroenpeper (silvo), 6-10 peperkorrels, 2 moten zalm, 2 moten kabeljauw, 2 moten heilbot of andere vis zorg[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 prei, in ringen 250 gr champignons 200 gr gerookte zalm 1 zakje Knorr ovenpasta ham en kaas 125 ml crème fraîche 250 gr penne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr. macaroni of een andere pastasoort 4 stukken verse zalm(of 2 grote) 40 gr. boter 40 gr. bloem 2 1/2 dl. melk 60 gr.geschaafde amandelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 grote aardappels, zeezout, citroenpeper (silvo), 6-10 peperkorrels, 2 moten zalm, 2 moten kabeljauw, 2 moten heilbot of andere vis zorg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote preien 50 g boter 1 ui 40 g bloem 500 ml melk 200 g doperwten 1 bosje dille 75 g geraspte Parmezaanse kaas olijfolie om in te bakken[...]
Bron: smulweb.nlDit maal behandelen we in het recept een heerlijke ovenschotel met broccoli en zalm , dit gerecht is voldoende voor 4 volwassen personen en de bereidingstijd[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nl