Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 8 450 gr spek 450 gr verse asperges, schoongemaakt 8 eieren 475 ml melk 1/4 theelepel mosterd poeder 1/2 theelepel zout 1/8[...]
Bron: allrecipes.nl750 gr. kipfilets; 30 gr. boter; 1 gehakte ui; 2 gehakte selderij stengels; 2 eetl. bloem; 250 ml. kippenbouillon; 185 ml. melk; 125 gr. dun gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 bos snijbiet, in repen gesneden (ook de stelen); 1 uitje, gesnipperd; 1 rode paprika, in blokjes; een scheutje olijfolie; 500 g aardappels,[...]
Bron: smulweb.nl750 gr. kipfilets; 30 gr. boter; 1 gehakte ui; 2 gehakte selderij stengels; 2 eetl. bloem; 250 ml. kippenbouillon; 185 ml. melk; 125 gr. dun gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 bos snijbiet, in repen gesneden (ook de stelen); 1 uitje, gesnipperd; 1 rode paprika, in blokjes; een scheutje olijfolie; 500 g aardappels,[...]
Bron: smulweb.nl‘Het is eigenlijk gewoon aardappel-groente-vlees(vervanger),’ zei de buuf relativerend, die na een wijntje ook maar bleef eten. ‘Maar dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen 8-12 hoenderdye(kippenboude) - sout en peper na smaak - 4 eetlepels tamatiesous(tomaten ketchup) - 2 eetlepels blatjang(chutney) - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram gare linzen, 150 gram gare zilvervliesrijst, 2 uien, gesnipperd, 2 teentjes knoflook, uitgeperst, 2 rode paprika?s, in blokjes, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr gare linzen 150 gr gare zilvervliesrijst 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 rode paprika′s, in blokjes 1 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 liter mosselen als het gaat om een voorgerecht(als hoofdgerecht bij alle hoeveelheden de helft bij rekenen). 1 rode peper. 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 8-12 hoenderdye(kippenboude) - sout en peper na smaak - 4 eetlepels tamatiesous(tomaten ketchup) - 2 eetlepels blatjang(chutney) - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl