Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 500gr gehakt naar keus,1grote ajuin,1 grote rode sjarlot,twee rode en een gele paprika,selder,twee wortelen.2 a 3 teentjes kleine teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 sjalotjes 40 g boter of margarine 4 sukadelapjes zout en peper 3 dl rode Bordeaux ½ theelepel gedroogde tijm 2 laurierblaadjes 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 4 sjalotjes - 40 gr boter - 4 sukadelapjes - zout - peper - 3 dl rode Bordeaux - ? tl tijm - 2 laurierblaadjes - 1 tl Franse mosterd - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram vastkokende aardappelen, geschild in plakjes 3 tomaten, ontveld, in stukken 100 gr. boter 150 gr. uien, fijngesneden 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g schapevlees van de bout VOOR DE MARINADE: -2 glazen rode wijn -2 eetlepels olie -2 grote uien (in plakken gesneden) -1 wortel (in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm., 3 tomaten ontveld, in stukken, 150 g boter, 150 g fijngesneden uien, 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlBetty’s is een vegetarisch/veganistisch restaurant in Amsterdam (in de Rijnstraat) en daar at ik laatst een Grieks groentestoofje dat erg lekker was. Nu[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVooral in de herfst en in winter zijn ovenschotels aan mij besteed. De avond voordien alles klaarmaken en na een lange werkdag de schotel gewoon in de oven[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beVooral in de herfst en in winter zijn ovenschotels aan mij besteed. De avond voordien alles klaarmaken en na een lange werkdag de schotel gewoon in de oven[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beEen paar dagen geleden zag ik in een Turkse winkel bucatini, een pastasoort die lijkt op een rietje. In Nederland kom je deze soort niet vaak tegen, dus kon ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 sjalotjes 40 g boter of margarine 4 sukadelapjes zout en peper 3 dl rode Bordeaux 1/2 theelepel gedroogde tijm 2 laurierblaadjes 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 700 g dorade (zeebrasem) 3 aardappels 4 sjalotjes 2 el olijfolie extra vergine 2 teentjes knoflook 1 laurierblad 1 tl tijm 3 trostomaten 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild, in plakjes van 3-4 mm 1 blik tomaatblokjes 150 g boter of margarine 2 grote uien, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sjalotjes 40 g boter of margarine 4 sukadelapjes zout en peper 3 dl rode Bordeaux 1/2 theelepel gedroogde tijm 2 laurierblaadjes 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild, in plakjes van 3-4 mm 1 blik tomaatblokjes 150 g boter of margarine 2 grote uien, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 700 g dorade (zeebrasem) 3 aardappels 4 sjalotjes 2 el olijfolie extra vergine 2 teentjes knoflook 1 laurierblad 1 tl tijm 3 trostomaten 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm., 3 tomaten ontveld, in stukken, 150 g boter, 150 g fijngesneden uien, 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl