Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ingrediënten Porties : 4 30 gr boter, op kamertemperatuur 500 gr kant-en-klare bevroren pierogi of gebruik dit recept 230 gr zuurkool, uitgelekt 115 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram zuurkool 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 2 appels (Elstar of goudreinet) 20 gram boter 1 afgestreken eetlepel suiker eventueel flink[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr mager rundergehakt 4 ons uien (in halve ringen) 3 teentjes knoflook (fijn) 2 grote winterpenen (julienne) 2 ons fijne erwten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kant-en-klare kerriezuurkool of zuurkool met kerriepoeder en een snufje paprikapoeder 1/2kg shoarmavlees aardappelen 500gr. tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 g rundergehakt 150 g appelmoes 250 g zuurkool, uitgelekt 1 pak koelverse aardappelpuree(550 g, CelaVita) 50 g oude geraspte kaas.[...]
Bron: smulweb.nl1 - 1, 5 kg aardappels , kruimige soort (geschild gewicht); kipbouillon (b.v., van een bouillon blokje); melk, wat roomboter; magere spekjes (125- 250 gr.);[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram zuurkool 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 2 appels (Elstar of goudreinet) 20 gram boter 1 afgestreken eetlepel suiker eventueel flink[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr mager rundergehakt 4 ons uien (in halve ringen) 3 teentjes knoflook (fijn) 2 grote winterpenen (julienne) 2 ons fijne erwten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kant-en-klare kerriezuurkool of zuurkool met kerriepoeder en een snufje paprikapoeder 1/2kg shoarmavlees aardappelen 500gr. tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 g rundergehakt 150 g appelmoes 250 g zuurkool, uitgelekt 1 pak koelverse aardappelpuree(550 g, CelaVita) 50 g oude geraspte kaas. Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 eetlepels boter of margarine 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 500 g) zout en peper 1 pak aardappelpuree voor ovenschotels (2 zakjes a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 1 teen knoflook 2 el olijfolie 450 g aardappelpuree met boter (bak) 150 g Yorkham 500 g zuurkool 3 tl karwijzaad 150 g katenspek[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g rundergehakt 150 g appelmoes 250 g zuurkool (uitgelekt) 450 g aardappelpuree (koelvers, pak) 50 g oude kaas zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nl