Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
Ingrediënten 2 rode uien 400 ml witte wijn 8 takjes tijm (bakje à 15 g) 800 g kabeljauw 4 el olijfolie 1 citroen 1 teen knoflook 4 el peterselie zet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr HOH of rundergehakt 2 uien, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 2 verse tomaten, fijngehakt 1 rode paprika in blokjes 1 blik (of pot) bruine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo aardappels, geschild en in plakjes van 3mm 4 grote courgettes, in plakjes van 3mm 4 middelgrote rode uien, in plakjes van[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakjes spek 60 ml olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 2 eetlepels gedroogde oregano snufje zeezout snufje knoflookpoeder snufje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 g aardappelen, zout, 2 kleine courgettes, 3 tomaten, 2 uien, 2 tenen knoflook, 30 g boter, 500 g rundergehakt, 2 el zonnenbloemolie, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de ovenschotel (6 personen): 2 rode uien, grof gehakt 1,2 kg aardappelen, in grote blokjes 1 kg lamsvlees, in blokjes 4 el gehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g aardappelen, zout, 2 kleine courgettes, 3 tomaten, 2 uien, 2 tenen knoflook, 30 g boter, 500 g rundergehakt, 2 el zonnenbloemolie, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de ovenschotel (6 personen): 2 rode uien, grof gehakt 1,2 kg aardappelen, in grote blokjes 1 kg lamsvlees, in blokjes 4 el gehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kalfs, kip of kalkoenvlees 2 rode paprika`s 1 grote ui 1 teentje knoflook 1 tl tijm 1 tl oregano Munt (naar smaak) Vers gemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kleine bloemkool 5 middelgrote kruimige aardappelen 200 gram mager rundergehakt 1 middelgrote ui 1 grote rode paprika of 2 gegrilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 1 klein bakje cherry tomaten 1 blik gepelde tomaten 1 grote ui 2 teentjes knoflook 800 gr aardappelen 200 ml crème[...]
Bron: smulweb.nl