Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 2 personen Vleesvulling: 1 scheutje olijfolie 500 g rundergehakt (of lamsgehakt) 1 teentje knoflook 1 ui 0.5 el kaneelpoeder 0.5 el komijnpoeder 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kuikenbouten, flink op smaak gebracht met zout en zwarte peper 2 grote uien, in dunne halve ringen hand vol rozijnen 1 kop tomatenketchup[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vleesvulling 500 g lamsgehakt 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, gesnipperd ½ el kaneel ½ el komijn 1 tl kardemom 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vleesvulling 500 g lamsgehakt 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, gesnipperd ½ el kaneel ½ el komijn 1 tl kardemom 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vleesvulling: 1 scheutje olijfolie 500 g rundergehakt (of lamsgehakt) 1 teentje knoflook 1 ui 0.5 el kaneelpoeder 0.5 el komijnpoeder 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kuikenbouten, flink op smaak gebracht met zout en zwarte peper 2 grote uien, in dunne halve ringen hand vol rozijnen 1 kop tomatenketchup[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vleesvulling 500 g lamsgehakt 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, gesnipperd ½ el kaneel ½ el komijn 1 tl kardemom 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vleesvulling 500 g lamsgehakt 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, gesnipperd ½ el kaneel ½ el komijn 1 tl kardemom 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 eetlepels boter of margarine 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 500 g) zout en peper 1 pak aardappelpuree voor ovenschotels (2 zakjes a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal chipolataworstjes (360 g) 1 schaal aardappelpuree (met boter voordeelschaal (800 g)) 1 eetlepel olijfolie 400 g winterwortel (zak a[...]
Bron: ah.nl