Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Je hebt wel eens van die momenten dat je plant wat je gaat koken, maar als dan het puntje bij het paaltje komt, heb je er geen trek in of geen zin om het te[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlvoor 2 personen Vleesvulling: 1 scheutje olijfolie 500 g rundergehakt (of lamsgehakt) 1 teentje knoflook 1 ui 0.5 el kaneelpoeder 0.5 el komijnpoeder 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vleesvulling 500 g lamsgehakt 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, gesnipperd ½ el kaneel ½ el komijn 1 tl kardemom 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vleesvulling 500 g lamsgehakt 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, gesnipperd ½ el kaneel ½ el komijn 1 tl kardemom 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de ovenschotel (6 personen): 2 rode uien, grof gehakt 1,2 kg aardappelen, in grote blokjes 1 kg lamsvlees, in blokjes 4 el gehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vleesvulling: 1 scheutje olijfolie 500 g rundergehakt (of lamsgehakt) 1 teentje knoflook 1 ui 0.5 el kaneelpoeder 0.5 el komijnpoeder 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vleesvulling 500 g lamsgehakt 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, gesnipperd ½ el kaneel ½ el komijn 1 tl kardemom 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vleesvulling 500 g lamsgehakt 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, gesnipperd ½ el kaneel ½ el komijn 1 tl kardemom 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de ovenschotel (6 personen): 2 rode uien, grof gehakt 1,2 kg aardappelen, in grote blokjes 1 kg lamsvlees, in blokjes 4 el gehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlChermoula: 2 rode uien, 3 tenen knoflook, stuk gember, 100 ml citroensap (sap van 3 citroenen) eetlepel honing, theelepel paprikapoeder, 1/2theelepel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlKip en Asperges uit de Oven Met deze kip/aspergeschotel eet je je vingers op. En alles in 1 pannetje of schaal. Het is ook erg lekker om een bol knoflook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl