Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
Schil aardappelen, snijd ze in plakjes en kook ze beetgaar. Laat ze afkoelen en verdeel ze over de bodem van een ingevette ovenschaal. Bak de spekjes uit,[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comvoor 4 personen 4 flinke stronken witlof (1 minuutje geblancheerd en goed uitgelekt, dan in stukjes gesneden) 2 el olijfolie 400 gr half om half gehakt 2 uien[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr HOH of rundergehakt 2 uien, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 2 verse tomaten, fijngehakt 1 rode paprika in blokjes 1 blik (of pot) bruine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. rund of lamsvlees (braadlappen) 1 grote aubergine 1 grote ui 400 gr. stukjes gepelde tomaat 1 groene paprika 2 el. paprikapoeder 3 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. lamsvlees of rundvlees 1 grote aubergine 1 grote ui 400 gr. stukjes gepelde tomaat 1 groene paprika 2 el. paprikapoeder 3 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. rund of lamsvlees (braadlappen) 1 grote aubergine 1 grote ui 400 gr. stukjes gepelde tomaat 1 groene paprika 2 el. paprikapoeder 3 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. lamsvlees of rundvlees 1 grote aubergine 1 grote ui 400 gr. stukjes gepelde tomaat 1 groene paprika 2 el. paprikapoeder 3 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ½ kilo aardappels (vastkokend) 3 dikke stengels prei 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook (geperst) 500 gr gehakt HOH 1 bekertje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 300 gr witte rijst 3 paprika`s 3 teentjes knoflook 1 grote ui 1 blik gepelde tomaten 1 groot blik kidney bonen 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlNodig voor 2 personen 1 dikke of 2 kleinere zoete aardappelen 4 preien 1 pak feta Olijfolie Kruiden zoals zout, curry- en paprikapoeder Bereiding Schil de[...]
Bron: calorietje.blogspot.beDit is een schotel die mijn man zelf heeft bedacht en die wij allemaal heel erg lekker vinden. De kinderen vragen vaak om het recept en komen altijd graag[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl