Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen Hardgekookte eieren - fijngesnipperde ui - kerrie - mayonaise - koffieroom - fijngesnipperde bieslook (de hoeveelheden van de ingredienten zin[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 ei 225g mayonaise 4 eetlepels mosterd 2 eetlepels suiker 6 eieren 2 liter olie om te frituren 350g varkensworstjes, zonder vel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, in plakjes gesneden 2,5 cm verse gember, geschild en fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 eieren 3 el halfvolle melk 6 pruimtomaten (pomodori), overlangs gehalveerd 4 dikke sneetjes volkorenbrood 3 el créme fraîche[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 8 hardgekookte scharreleieren,gepeld, * 350 ml water, * 350 ml vruchtenazijn[ik heb appelazijn gebruikt], * 1 eetl bruine suiker, * 3 eetl[...]
Bron: smulweb.nlHet voordeel van een omelet vind ik dat je er zo heerlijk mee kunt variëren. Dit keer koos ik voor kipfilet en oosterse roerbakgroenten. Met pindasaus,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPannenkoekjes van banaan, ei en havermout! Dit receptje word veel gedeeld op het web en is ook erg lekker, daarom wil ik het delen! Je kunt de havermout[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nl(B)rie, (B)roccoli en (C)hampignons blijken verrassend goed samen te gaan, zo blijkt uit het volgende recept. Uit zo'n blaadje dat je gratis bij de supermarkt[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDe idee voor dit recept kreeg ik van een collega. Het heeft zijn oorspro ng in de Indonesische keuken, maar ik kon het natuurlijk niet laten om het naar eigen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGevulde eieren Gevulde eitjes smaken altijd: Gewoon als hapje of als onderdeel van een koud buffet Met verschillende vullingen is het eitje ook iedere keer een[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIn Calabrië maakte ik van een restje 'nduja dat nog over was van de bonen met Tropea uien een omelet, een soort eggs in purgatory. En het was goed.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe foodblogswap, voor wie het niet kent, even een woordje uitleg. Elke maand kan je je inschrijven in een groep op Facebook, Foodbloggers, om mee te doen aan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beOp zondagochtend eten wij vrijwel altijd versgebakken broodjes met een gekookt eitje, glaasje versgeperst sinaasappelsap erbij en het feest is compleet. Deze[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlOp zondagochtend eten wij vrijwel altijd versgebakken broodjes met een gekookt eitje, glaasje versgeperst sinaasappelsap erbij en het feest is compleet. Deze[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlJanneke Philippi vertelt in De Limburger: 'Tijdens het schillen snoep ik vaak al van een stukje rauwe asperge. De frisse smaak van de aspergesappen is ook wat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 125 g aspergepunten (korte, dunne groene asperges) 100 g boter 5 eieren 1 eetl. citroensap 2 eetl. magere crème fraîche 4[...]
Bron: allrecipes.nl