Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 2 2 theel. olijfolie 100 g champignons, in plakjes 2½ dl gekruide tomatensaus (pot) 4 grote eiwitten 1 groot ei ¼ theel. zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 rode ui, in plakken 1/2 rode peper, fijngehakt 50 g chorizo, doormidden en in dunne plakken 6 eieren (3 per omelet) 2 el gegraspte Manchego[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 8 hardgekookte scharreleieren,gepeld, * 350 ml water, * 350 ml vruchtenazijn[ik heb appelazijn gebruikt], * 1 eetl bruine suiker, * 3 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250-300 gram Spruitjes 250-300 gram Prei 1 pakje gerookte spekjes paprikapoeder of 1 tl Harissa, zelf gemaakt zie recept 1 tl Nootmuskaat 1[...]
Bron: smulweb.nlHoi allemaal! Heb je al gegeten vanmiddag? Indien dat nog niet zo is, dan heb ik hier een heerlijke warme lunch voor jou (en je kinderen)! Ik maak deze[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 500 g aardappels (in plakjes) 8 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 courgette (in dunne plakken) 8 eieren 200 g Danish blue[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eieren 4 tl Parmezaanse kaas (geraspt) ½ bekertje crème fraîche (a 125 ml) 2 tl olijfolie extra vierge 2 tl platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 250 g champignons 2 el olijfolie 350 g boerensoepgroente (koelvers) 8 eieren 5 plakken oude kaas (48+) 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 eieren 150 g geraspte oude kaas 4 eetlepels olie 1 blik artisjokharten ((400 g), uitgelekt) 1 ui (gesnipperd) 2 kleine courgettes (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 2 zakken barbecue minikrieltjes (aardappelen, a 425 g) 2 uien (fijngesnipperd) 1 zak Provençaalse wokgroenten (400 g) 1[...]
Bron: ah.nl(B)rie, (B)roccoli en (C)hampignons blijken verrassend goed samen te gaan, zo blijkt uit het volgende recept. Uit zo'n blaadje dat je gratis bij de supermarkt[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlMiss P . is op culinaire ontdekkingsreis. En haar reis blijft regelmatig steken in Mexico. In haar gloednieuwe hoogglans-keuken en met haar ongebruikte pannen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlSnel en makkelijk lunchen? Deze omelet is makkelijk te maken én vult enorm (door het toevoegen van de havermout) en is ook nog eens erg lekker. Normaal[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlGevulde eieren Gevulde eitjes smaken altijd: Gewoon als hapje of als onderdeel van een koud buffet Met verschillende vullingen is het eitje ook iedere keer een[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIn Calabrië maakte ik van een restje 'nduja dat nog over was van de bonen met Tropea uien een omelet, een soort eggs in purgatory. En het was goed.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl