Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 100 g kalkoengehakt 2 tl sojasaus 2 el zonnebloemolie 200 g Chinese kool, in stukjes gescheurd 100 g taugé 30 g diepvrieserwten,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 (grote) gedroogde shiitakes 3 eieren (losgeklopt 200 ml) 150 ml warme (kippen)bouillon of water (40-50*C) 1/4 theel. zout 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gr. soba noedels,2 zakjes dashi (instant bouillon),250 gr. paddestoelenmix,1 el sesamzaad,wokolie. voor de omelet; 3 eieren, 1 norivel,1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 (grote) gedroogde shiitakes 3 eieren (losgeklopt 200 ml) 150 ml warme (kippen)bouillon of water (40-50*C) 1/4 theel. zout 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. soba (boekweitnoedels), 3 eieren, 1 vel nori, 1 el mirin, 1 el japanse sojasaus,zout,250 gr. zeevruchten, 1 el oestersaus, 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 150 gr taugé 6 lente-uien of stukje prei 1 plakje verse gember 4 eieren 2,5 dl kippenbouillon sojasaus olie sesamolie suiker maizena zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnelle en lekkere hap Geen zin om lang in de keuken te staan? Toch iets gezonds op tafel zetten? Deze maaltijd-omelet (een soort Foe-Yong-Hai) met knapperige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 2 potten bouillon (gevogelte (a 380 ml)) 1 bak kastanjechampignons (250 g) 1 prei (in grove ringen) 1 winterpeen (in grove stukken) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g basmatirijst ½ pakje tofu naturel (a 375 g) 4 eetlepels sojasaus (flesje a 150 ml) 6 eieren (M) 1 theelepel sambal 5 eetlepels[...]
Bron: ah.nlVan de Surinaamse kip van gisteren bleef nog wat over en ik maakte daarmee een nieuw gerecht. Het werd rijst met edamame (soja)boontjes en een Japans-achtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWij hebben Aromat en de Japanners hebben furikake, en hoewel ik Aromat sinds mijn jeugd al niet meer heb gegeten (tot mijn verbazing bestaat het nog steeds!),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl