Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten: 150 gr taugé 6 lente-uien of stukje prei 1 plakje verse gember 4 eieren 2,5 dl kippenbouillon sojasaus olie sesamolie suiker maizena zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept van het blog Taste of Beirut smaakt heel neutraal omdat er behalve peper en zout geen andere kruiden aan te pas komen. In andere makhlamarecepten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit Portugese recept heb ik voor 1 persoon gemaakt in een individueel schaaltje. De helft van een klein blikje Bonduel kikkererwten van 150 ml was voldoende.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOmelet met bonen, spinazie en kaas van Claudia Roden Lekker, ammoniak. Longarts Pauline Dekker zei gisteren in DWDD dat tabaksproducenten ammoniak bij de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt van Nigella's website. In plaats van geitenkaas heb ik Griekse feta genomen, maar wat minder dan 100 gram. Was ook lekker. Ingrediënten: 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Spinazie- of zuringomelet met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 middelgrote rijpe tomaten, kleingesneden 2 courgettes (niet van die plof-courgettes), in fijne plakjes gesneden 150 gr fetakaas, in blokjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: Bereiding: Doe de eieren in een kom, en klop ze schuimig. Doe de chips erbij en schep voorzichtig om. Verhit wat olijfolie in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zag het recept van de Strapatsada en ik had er gelijk zin. Maar ten eerste zijn hier helaas geen zongerijpte soeptomaten en tweede had ik geen half uur de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Ei in schuimnestje Ei in spinazienestje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe originele huevos a la flamenca is met sofrito, deze is met rauwe tomaat en ui gemaakt. Ingredïenten p.p. 1 ei 1 sjalotje, gesnipperd 1 tomaat of 1/2 grote,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Calabrië maakte ik van een restje 'nduja dat nog over was van de bonen met Tropea uien een omelet, een soort eggs in purgatory. En het was goed.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen klassiek Indiaas gerecht. Hardgekookte eieren gehuld in een tomatensaus gekruid met kardemom, komijn en kaneel. De saus kan je een dag van te voren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan Cees Holtkamp kan je alleen maar de allerbeste gevulde eieren verwachten, al sinds jaren heeft patisserie Holtkamp de koninklijke familie als klant. Op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan de Surinaamse kip van gisteren bleef nog wat over en ik maakte daarmee een nieuw gerecht. Het werd rijst met edamame (soja)boontjes en een Japans-achtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl