Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Het is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 3 personen 200 gram geraspte kaas Nacho`s 100 gram (of zelf gemaakt) 2 el guacamole (of zelf gemaakt; zie hieronder) 125 ml zure room (of crème[...]
Bron: smulweb.nl2 avocado`s Sap van 1 citroen Tabasco Zout en peper 120 g verse room 6 gekookte garnalen Zalmeitjes Bereidingswijze Schil de avocado`s, verwijder de pit en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stokbrood - 200 gram zachte geitenkaas - 1 eetlepel perzik rooibosjam - avocado-olie - verse tijm - grof zeezout - peper Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3-4 sneetjes stevig brood, bv wit vloerbrood. 1 rijpe avocado 15-20 groene asperges Parmezaanse kaas Knoflook Citroen Olijfolie Hazelnoot- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De gemarineerde sjalotringen: 1 sjalot 1⁄2 dl sherryazijn (of rijstazijn) de guacamole: 2 rijpe avocado`s 1⁄2 limoen peper zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 200 gram geraspte kaas Nacho`s 100 gram (of zelf gemaakt) 2 el guacamole (of zelf gemaakt; zie hieronder) 125 ml zure room (of crème[...]
Bron: smulweb.nlAls voorafje heb ik bruschetta’s gemaakt, 2 verschillende soorten. Een variant met tomaat en hüttenkäse en een variant met avocado en surimikrab. Ze zijn[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlHadden gisterenavond bezoek en dit klein wonder stond in een mum van tijd op de tafel. Kies je voor gezond, licht maar vooral voor lekker ? Wist je dat elke[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten 1 sjalotje (Biologisch) 2 avocado's 6 cherrytomaatjes 2 theelepels witte wijnazijn 4 eetlepels olijfolie (extra vierge (Biologisch)) zeezout[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g rundergehakt 17½ g taco seasoningmix (zakje à 35 g) 150 g tortillachips naturel 4 tomaten 4 stoneleeks (zakje à 8 stuks) 150 g[...]
Bron: ah.nlDe Hollandse garnalen zijn dit jaar groot en mals. Deze heerlijke garnalen verdienen de hoofdrol. In een lichte romige dillesaus en met stukjes rijpe tomaat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNaast zelfgemaakte pesto en een tomatentapenade , heb ik gisteravond ook hele lekkere guacamole gemaakt. Voor het eerst! In een maatbeker (of een hoge kom) doe[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe Hollandse garnalen zijn dit jaar groot en mals. Deze heerlijke garnalen verdienen de hoofdrol. In een lichte romige dillesaus en met stukjes rijpe tomaat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben bij de laatste tien in de wedstrijd!!! De laatste tien! 10! Zo, dat moest er even uit. Oké, wacht, het is nog niet helemaal uit mijn systeem. Echt waar:[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beEen dikke merci aan Veerle voor weeral deze prachtige loopjes, het was fantastisch, een beetje op en net iets minder neer, hihi. Maar zo mooi, dus THX! Op[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl