Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 1000-1500 g stukjes kip, dit kan vleugels zijn, kippenbout, karbonade (geen filet) 2 cm gember, fijn 2 e rijstwijn of droge sherry 2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 el olijfolie 1 grote Spaanse ui, doormidden en dan in dunne plakken gesneden Zout en peper 1 tl tijmblaadjes, plus extra om te bestrooien 2[...]
Bron: smulweb.nlBinnenkort een feestje of ben je nog op zoek naar een voorafje bij een diner? Denk dan eens aan bruschetta’s! Bruschetta’s zijn sneetjes gegrild[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlWil je genieten van een goede Champagne brut? Eet er dan bijpassende hapjes bij, zoals hartige taart met groente of zeevruchten, of een toastje met gerookte[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 1 rode peper (zonder zaadjes) 3 takjes koriander 250 g kabeljauwfilet (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g sushi rijst (pak 500 g) 2 el rijstazijn 1 tl suiker 1 tl zeezout 3 el groene pesto druppels tabasco (enkele) 100 g gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje gist (pakje 3 zakjes) 1 tl suiker 250 g bloem (+ extra voor bestuiven) 2 el olijfolie 1 potje ansjovis (op olijfolie (100 g)) 4 el[...]
Bron: ah.nlBelofte maakt schuld. Ik beloofde jullie een 2de blogpost over mijn bezoek aan het culinair en gastronomisch evenement dat Delhaize in het kookatelier van Yves[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs kreeg ik drie blikjes sardientjes van Cocagne thuisgestuurd: 2 klassiekers in olijfolie en 1 goudkleurig blikje met gerookte sardines. Vooral dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOh, oh oh: het leven van een foodblogger gaat niet over rozen. Of nouja.. Eigenlijk wel! Zo belandde ik dinsdagavond als plus one van foodblogvriendin Claartje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEmpanadas uit het zuidelijkste stadje ter wereld . Empanadas de Atun De inwoners van Ushuaia in Argentinië houden stug vol dat ze aan het einde van de wereld[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlClaudia Roden leerde dit recept van een 85 jarige non in Sevilla, Angelita García de Paredes Barredes die haar vroeg om er niets aan te veranderen zonder het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl