Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 ui 1 eetl. olijfolie bak & braad van Oil & Vinegar 5 draadjes saffraan van Oil & Vinegar 200 g basmatirijst 350 ml kippenbouillon 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlHapjes: een variatie die eindeloos kan zijn, maar ik had er nodig op een vrijdagochtend om 10u voor bij een glaasje cava... Niet te veel, maar voor ieder wat[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDe feestdagen komen er weer aan! Hoe ga jij die overleven? Met deze lekkere, gezondere hapjes! Het eerste recept bevat Superfood Peulvruchten . Dit uitermate[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie 1/2 teen knoflook 2 eieren (hardgekookt) 200 g gerookte makreelfilet 1 potje gegrilde paprika ((295 g),[...]
Bron: ah.nlHapje voor bij het aperitief : forelmousse Aperitieftijd en geen hapje in huis? We gaan dit snel fixen. Gerookte forel heeft een lange houdbaarheidsdatum, dus[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlVan een pak "4 frische Flammkuchenböden" van tante Fanny kun je leuke hapjes voor bij het aperitief maken. De plakken zijn 17 x 27 cm en er passen twee plakken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen TONIJN: 200 gram verse tonijn (sushi kwaliteit) 1 1/2 eetelepel Japanse sojasaus 1 theelepel wasabi uit tube RIVIERKREEFTJES: 125 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - tilapia-, kabeljauw- of makreelfilet (vers of diepvries) - pakje boemboe Pepesan (Go-Tan) - bladerdeeg - sambal pepesan of sambal pedis (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nlHapjes: een variatie die eindeloos kan zijn, maar ik had er nodig op een vrijdagochtend om 10u voor bij een glaasje cava... Niet te veel, maar voor ieder wat[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be