Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 1 kg aardappelen (bv. bintje) 2 eieren 1 fijngesneden knoflookteentje 3 el geraspte pecorino 2 el fijngehakte peterselie peper zout 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlHeel voorzichtig aan komen de zomerse dagen weer in zicht. De temperatuur gaat zoetjes aan een beetje omhoog. Helaas is er wel steeds weer een kleine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe hoeveelheid van de ingrediënten ligt aan hoeveel je ervan wilt maken. Uit elk plakje bladerdeeg gaan 4 hapjes. - plakjes bladerdeeg - eidooier -[...]
Bron: smulweb.nlDe hoeveelheid van de ingrediënten ligt aan hoeveel je ervan wilt maken. Uit elk plakje bladerdeeg gaan 4 hapjes. - plakjes bladerdeeg - eidooier -[...]
Bron: smulweb.nlVanavond het recept van de empanadas. Goudbruin kwamen ze uit de oven vanavond en ze smaakten ver-ruk-ke-lijk! Waanden ons even in warmere oorden!! Het is een[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEmpanadas zijn een geliefde snack in Mexico. Je hebt ze met zoete en hartige vullingen. Het lekkerst zijn ze natuurlijk als ze net vers uit de oven komen, maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlClaudia Roden leerde dit recept van een 85 jarige non in Sevilla, Angelita García de Paredes Barredes die haar vroeg om er niets aan te veranderen zonder het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 16 bitterballen 1 à 350 gram gerookte paling 2 gedroogde laurierblaadjes 1 geplet knoflookteentje mét schil 2 dl visfond 1 dl[...]
Bron: allrecipes.nl- 2 pakjes uitgerold kruimeldeeg ( - 350 g shoarma (pitavlees) - 1 kop paprikareepjes (diepvries) - 200 g tomatenstukjes met basilicum (blik) - 2 sjalotten -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nl