Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 12 2 (7g) zakjes gist 125ml handwarm water (45 graden C) 550g bloem 4 eetlepels suiker 1 theelepel zout 2 eieren, losgeklopt 350ml[...]
Bron: allrecipes.nlAl jaren bak ik op de laatste dag van het jaar dezelfde oliebollen , maar dit keer wijk ik daarvan af. Helemaal niks mis met mijn bollen, het zijn hele[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comBenodigdheden ( ca 50stuks): 750 gram bloem 1 eetlepel zout 2 eieren 35 gram roomboter 2 zakjes gedroogde gist 750 ml melk 3 theelepels basterdsuiker 200 gram[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comAl jaren bak ik op de laatste dag van het jaar dezelfde oliebollen , maar dit keer wijk ik daarvan af. Helemaal niks mis met mijn bollen, het zijn hele[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Opbrengst : 1 grote schaal oliebollen 500 gr bloem 250 gr blanke rozijnen en/of bruine rozijnen 1,5 tot 2 goudreinetten, geraspt of in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 250 gram surimi 2 el mayonnaise 1 ei, losgeklopt 1/2 tl tabasco 1 tl worcestershire saus 2 el (1 stengel) bleekselderij, in superfijne blokjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: * naar smaak ** optioneel Voor de saucijzenworstebroodjes: 1 kleine braadworst/saucijs * peper en zout Voor de appelflap met bite: 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram bloem 1 eetlepel zout 2 eieren 35 gram roomboter 10 gram gedroogde gist of 30 gram verse gist 750 ml melk 3 theelepels basterdsuiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gram surimi 2 el mayonnaise 1 ei, losgeklopt 1/2 tl tabasco 1 tl worcestershire saus 2 el (1 stengel) bleekselderij, in superfijne blokjes[...]
Bron: smulweb.nlVoor het zevende jaar op rij bak ik deze oliebollen. Het zijn echt de allerlekkerste die er bestaan, ik schreef er in 2010 ook al kort over in een ander recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor het zevende jaar op rij bak ik deze oliebollen. Het zijn echt de allerlekkerste die er bestaan, ik schreef er in 2010 ook al kort over in een ander recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com