Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten 1/2 pompoen (a ca. 1 kg) 3 aardappelen (iets kruimig, geschild) 200 g pinda's (ongezouten, grof gehakt) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen Rijstvellen(springrolls),500 gr. gehakt,500 gr. kipfilet,2 preien,2 winterpenen,2 uien,pakje sooen of half pak mihoen,1 tl.sambal,1 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 950 ml zonnebloemolie om te frituren 275 gr bloem 65 gr suiker 1 eetlepel bakpoeder 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 80 oliebollen 3 pond tarwebloem 750 ml lauwwarme halfvolle melk (20 C) 750 ml lauwwarm water (20 C) 150 gr plak bakkersgist[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 14 gr actieve droge gist 2,5 theelepel suiker 475 ml warm water 475 ml warme melk 120 ml plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 100 gr suiker 70 gr zwarte bonensaus (black bean garlic sauce) 15 gr gehakte verse peterselie 25 gr fijngesneden lente-uitjes 5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 300 g bloem 250 ml hand-warm water 40 g zachte boter 1 tl zout zonnebloemolie om te frituren Voorbereiding Opmerking: de exacte verhoudingen[...]
Bron: smulweb.nl500 gram Twello`s witte broodmix 80 gram krenten 150 gram rozijnen (evt. een paar eetlepels sukade naar smaak) 400 ml lauwe melk 1 ei 2 eetlepels crème[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 500 gram bloem - 1 goudrenet - 75 gram rozijnen - 75 gram krenten - 100 gram biggareaux (geglaceerde kersjes) / of sukade - 1 zakje gedroogde[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 8 personen 300 g bloem 250 ml hand-warm water 40 g zachte boter 1 tl zout zonnebloemolie om te frituren Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Ingrediënten van de lokma: 3 ½ glazen meel ½ blokje gist 3 theeglazen lauw water 250 gram roomboter Ingrediënten van[...]
Bron: smulweb.nlAlhoewel je bij Kurban bayram (Offerfeest, Eid al-Adha ) morgen natuurlijk in eerste instantie denkt aan het eten van vlees, komt er ook altijd veel zoetigheid[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl