Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
In het weekend had ik een halve pompoen gebruikt maar dat wou zeggen dat ik ook nog een andere helft had. Zondag had ik er dan maar koekjes mee gebakken om een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 12 2 (7g) zakjes gist 125ml handwarm water (45 graden C) 550g bloem 4 eetlepels suiker 1 theelepel zout 2 eieren, losgeklopt 350ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 100 gr roomboter 2 uien, fijngehakt 450 gr mager rundergehakt 2 theelepels Hongaars (zoet) paprikapoeder 3/4 theelepel hete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 20 oliebollen 250 gr bloem 225 ml melk, op kamertemperatuur 5 gr zout 1 ei 12 gr gist 50 gr rozijnen 50 gr krenten olie om in te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 20 oliebollen 250 gr bloem 225 ml melk, op kamertemperatuur 5 gr zout 1 ei 12 gr gist 50 gr rozijnen 50 gr krenten 1 appel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 80 oliebollen 3 pond tarwebloem 750 ml lauwwarme halfvolle melk (20 C) 750 ml lauwwarm water (20 C) 150 gr plak bakkersgist[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Benodigdheden voor 30 empanada's Deeg 500 gram meel 250 gram reuzel 8 eetlepels koud water 2 eetlepels kurkuma 2 theelepels paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nl500 gram Twello`s witte broodmix 80 gram krenten 150 gram rozijnen (evt. een paar eetlepels sukade naar smaak) 400 ml lauwe melk 1 ei 2 eetlepels crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 12 plakken bladerdeeg, ontdooid 1 ei, losgeklopt Voor de vulling: 250 gr. rundergehakt 1 el. vloeibare boter of olijfolie 1 kleine ui,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 500 gram bloem - 1 goudrenet - 75 gram rozijnen - 75 gram krenten - 100 gram biggareaux (geglaceerde kersjes) / of sukade - 1 zakje gedroogde[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAfgelopen zondag zag ik in 3 Op Reis Chris Zegers in Buenos Aires. Ik had instant heimwee naar mi Buenos Aires querido (mijn geliefde Buenos Aires, waar ik[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVolgens de jaarlijkse AD-test is de gekochte oliebol niet te vreten, maak ze dus lekker zelf! Ik ben zelf niet zo gek op sucade, je kunt het er ook uitlaten.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBijna elk jaar bak ik op de laatste dag van het jaar dezelfde oliebollen . In 2008 week ik af van het geijkte recept en maakte ik de oliebollen van Cor en dit[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAl jaren bak ik op de laatste dag van het jaar dezelfde oliebollen , maar dit keer wijk ik daarvan af. Helemaal niks mis met mijn bollen, het zijn hele[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVandaag (terwijl ik dit typ is het midden in de nacht, straks dus....) is het weer zover..... dan verdwijn ik een paar uur in de keuken om de jaarlijkse[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comBenodigdheden ( ca 50stuks): 750 gram bloem 1 eetlepel zout 2 eieren 35 gram roomboter 2 zakjes gedroogde gist 750 ml melk 3 theelepels basterdsuiker 200 gram[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com