Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten 3 blaadjes gelatine 100 g boter 210 g bloem 500 ml melk 4 eieren 100 ml slagroom 200 g geraspte oude kaas (bijv. Old Amsterdam) 2 el grove[...]
Bron: ah.nlEen tijd geleden alweer, op 8 maart 2009 , maakte ik kaassoesjes die nergens naar leken. Plakjes niet gerezen, kaasachtig, gegaard deeg was het resultaat. Dat[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHeel voorzichtig aan komen de zomerse dagen weer in zicht. De temperatuur gaat zoetjes aan een beetje omhoog. Helaas is er wel steeds weer een kleine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten bloem 8 plakjes roomboterbladerdeeg 400 g varkenschipolataworstjes (biologisch) 1 ei ((biologisch), alleen de dooier) 3 el halfvolle melk 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 ml volle melk 100 g roomboter (in kleine blokjes) 150 g patentbloem (gezeefd) 5 eieren 125 g geraspte gruyère (kaas) nootmuskaat[...]
Bron: ah.nlSinds ik bij Wax werk en er de Facebook pagina's beheer van een aantal bio en ecologische merken, probeer ik zelf ook wat groener te leven. Practice what you[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDacht jij ook altijd dat saucijzenbroodjes typisch Hollands zijn? Nou - dat hadden we dus mis! Teleurgesteld? Nergens voor nodig, want deze variant uit Nigeria[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEmpanadas zijn een geliefde snack in Mexico. Je hebt ze met zoete en hartige vullingen. Het lekkerst zijn ze natuurlijk als ze net vers uit de oven komen, maar[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet is gelukt! Ik heb zelf kroketten gemaakt ☺ Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het zo simpel zou zijn, en oooooh, wat zijn ze lekker! Het is[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deClaudia Roden leerde dit recept van een 85 jarige non in Sevilla, Angelita García de Paredes Barredes die haar vroeg om er niets aan te veranderen zonder het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 16 bitterballen 1 à 350 gram gerookte paling 2 gedroogde laurierblaadjes 1 geplet knoflookteentje mét schil 2 dl visfond 1 dl[...]
Bron: allrecipes.nl- 2 pakjes uitgerold kruimeldeeg ( - 350 g shoarma (pitavlees) - 1 kop paprikareepjes (diepvries) - 200 g tomatenstukjes met basilicum (blik) - 2 sjalotten -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nl- 2 pakjes uitgerold kruimeldeeg ( - 350 g shoarma (pitavlees) - 1 kop paprikareepjes (diepvries) - 200 g tomatenstukjes met basilicum (blik) - 2 sjalotten -[...]
Bron: smulweb.nl