Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten 3 blaadjes gelatine 100 g boter 210 g bloem 500 ml melk 4 eieren 100 ml slagroom 200 g geraspte oude kaas (bijv. Old Amsterdam) 2 el grove[...]
Bron: ah.nlIk ben dol op hapjes, het staat altijd gezellig, is lekker, varieert en het is ook nog eens handig om mee te nemen. Een lekkere groene salade erbij en klaar is[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlBrunch, hapje, ... deze soesjes zijn gewoon fenomenaal lekker. Vorig jaar vanaf september 2013 tem januari 2014 heb ik een half jaar de module "Soezen en[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beWeer eens iets anders dan poedersuiker :-) Een lekker, en súpersnel sausje ! Héérlijk romig en weer eens wat anders :-) En dit heb je nodig: - 200 gram[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nlWat ik mij afgelopen jaar realiseerde, is dat je 'gewoon' eten heel makkelijk als kleine hapjes kunt serveren. In een mooi glaasje, op een amsuselepel of in[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 1 beker witte kaasblokjes (200 g) 1 bekertje slagroom (250 ml) 4 eieren (M) 2 teentjes knoflook 4 tomaten olie om in te vetten 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak à 10 plakjes) 1 knolselderij 800 ml bospaddenstoelenbouillon 2 tl sesamzaad 3 el geraspte oude kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 theelepels Italiaanse kruiden zeezout versgemalen peper ¾ dl olijfolie extra vierge 2 blaadjes witte gelatine ½[...]
Bron: ah.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBrunch, hapje, ... deze soesjes zijn gewoon fenomenaal lekker. Vorig jaar vanaf september 2013 tem januari 2014 heb ik een half jaar de module "Soezen en[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be2 avocado`s Sap van 1 citroen Tabasco Zout en peper 120 g verse room 6 gekookte garnalen Zalmeitjes Bereidingswijze Schil de avocado`s, verwijder de pit en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Per persoon 1 boterham, nar wens zonder korstjes Per persoon 1 ei plakjes Zwitserse kaas b.v. gruyere witte droge wijn. Naar wens peper,[...]
Bron: smulweb.nl