Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stokbrood scheut olijfolie met knoflook van Oil & Vinegar 3 eetl. bruschetta kruiden van Oil & Vinegar 2 sjalotjes 15 cherrytomaatjes 30 g.[...]
Bron: smulweb.nlToen we op vakantie waren op texel hadden we na een stevige vliegertocht ontzettende trek. Zoals gebruikelijk zetelde we ons in de comfortabele zitbanken bij[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 300 g spaghetti 2 el olijfolie 2 tenen knoflook (in plakjes) 1 rode peper (fijngesneden) 2 bakjes romaatjes ((a 250 g), gehalveerd) 1 potje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 limoenen 5 eetlepels olijfolie extra vierge 1 eetlepel verse rozemarijn ((zakje a 20 g), fijngesneden) 1 teen knoflook (geperst) 1 mespunt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie ½ teen knoflook 2 blikjes tonijn in olijfolie ((a 160 g), uitgelekt) ½ blik cannellinibonen ((a[...]
Bron: ah.nlHet kerstmenu voor mijn blog is al een tijdje klaar, maar... Delhaize en meer bepaald Jeroen De Pauw zijn roet in het eten komen gooien. Figuurlijk wel te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak toegedicht aan[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVeel zin in koken vandaag! Ik maak bladerdeeghapjes met pompoen en wortel en daarbij knolselderij-aardappelpuree, tomatensalsa en sperzieboontjes met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeel zin in koken vandaag! Ik maak bladerdeeghapjes met pompoen en wortel en daarbij knolselderij-aardappelpuree, tomatensalsa en sperzieboontjes met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHeel makkelijk, heel krokant en maar 10 minuten oventijd. Ingrediënten: 500 gr rundergehakt met 20% vet 2 tenen knoflook flink wat (2 cups) gemengde gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 250 gram surimi 2 el mayonnaise 1 ei, losgeklopt 1/2 tl tabasco 1 tl worcestershire saus 2 el (1 stengel) bleekselderij, in superfijne blokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 250 gram rundergehakt of rundertartaar - borrelglaasje whisky - scheutje olijfolie - 2 eieren - bladerdeeg - worchestersauce - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor 6 personen. Pureer voor de tapenade 200 gram zwarte olijven met 2 eetlepels kappertjes, 3 ansjovisfilets, 1theelepel mosterd, 1 gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl