Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
400 gram kabeljauwfilet of andere witvis 2 teentjes knoflook 1 lenteuitje gesnipperd scheutje gembersiroop 2 tl rode rode currypasta 1 eetlepel vissaus ca. 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb mijn eigen variant maar deze van Delia zijn vast ook grandioos! Thai Fish Cakes with Cucumber Dipping Sauce Wij aten ze laatst weer bij Bird op de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn totaal zette ik anderhalve kilo groente op tafel. Ik hield mijn hart vast, maar ik kwam met een sterk wapen: gorgonzolasaus. Mijn kinderen worden daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVolgens de jaarlijkse AD-test is de gekochte oliebol niet te vreten, maak ze dus lekker zelf! Ik ben zelf niet zo gek op sucade, je kunt het er ook uitlaten.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVleesvervangers... Het woord wordt soms bijna verguisd. Er wordt smalend geroepen dat vlees toch niet ‘vervangen’ hoeft te worden. Gewoon weglaten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp de website De Kooktips kwam ik een eigenaardig recept tegen voor saucijzenbroodjes . Men verwerkte er namelijk een bal soezendeeg door het gehakt. I k[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChocolade? Nah… Chips? Och, soms… Cake, biscuit, stroopkoeken of bokkenpootjes? Neuh… vandaag even niet. Als je daarmee vannacht aan mijn bed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu we veel vegetarisch eten probeer ik wat vaker peulvruchten te gebruiken, maar Meneer staat meestal niet te springen. Dit recept is ideaal om dat probleem te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeel verrassend hoe de structuur van deze vegetarische vulling lijkt op die van echte saucijzenbroodjes. Als je het er niet bij zegt en de vulling stevig op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlToen ik laatst blogde over Van Eigen Bodem kwam ik op hun website een recept voor erwtensoep tegen. Niet zo opzienbarend, afgezien van de zilveruitjes en de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl