Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 500 gram kipfilet, biokwaliteit 1 middelgrote ui 4 gedroogde vijgen 1 teentje knoflook, uit de knijper 1 eetlepel vers citroen- of limoensap 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Rijstvellen(springrolls),500 gr. gehakt,500 gr. kipfilet,2 preien,2 winterpenen,2 uien,pakje sooen of half pak mihoen,1 tl.sambal,1 el.[...]
Bron: smulweb.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 250 gr gesneden prei 150 gr sperzieboontjes (in kleine stukjes) 150 gr chorizo 75 gr feta 4 zwarte olijven zonder pit 1 groot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1000-1500 g stukjes kip, dit kan vleugels zijn, kippenbout, karbonade (geen filet) 2 cm gember, fijn 2 e rijstwijn of droge sherry 2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr garnalen 1 teentje knoflook 5 rode uien 1 prei 1 el peterselie 1/8 blok santen 2 dl water boter 100 gr arrowroot of bloem 2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr garnalen 1 teentje knoflook 5 rode uien 1 prei 1 el peterselie 1/8 blok santen 2 dl water boter 100 gr arrowroot of bloem 2 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 150 gr kerstomaatjes 450 gr prei 400 gr visfilet (bijv. kabeljauw of zalm) 1 pakje Conimex Mix voor Mihoen Speciaal 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlDit gerecht is beetje een "mutatie"van een Vietnamees gerecht. Ik heb een "Mieng"(een soort hapje) van mijn moeder gemist. Doordat mijn huis in Thailand aan de[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Voor het deeg: 350 g zelfrijzend bakmeel 25 g boter 1 ei 200 ml melk Voor de vulling: 250 g kabeljauwfilet (in stukken) 1 prei (in stukken)[...]
Bron: ah.nlGisteren een feestje gehad en dit hapje werd met veel liefde verorberd,een preimuffin. Past perfect in de dagen zonder vlees , en is daarbij ook nog[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe lente komt er aan. Tijd om weer eens aan de tuin te denken. En dan vooral aan de moes- en kruidentuin. Wat zal ik dit jaar eens gaan planten. Courgette[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEr bleef een restje peen en uien over... Te weinig voor een maaltijd, te veel om weg te gooien. Mijn vader bakte dit soort kliekjes vroeger op in een pan tot[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlHet is gelukt! Ik heb zelf kroketten gemaakt ☺ Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het zo simpel zou zijn, en oooooh, wat zijn ze lekker! Het is[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.de