Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
voor 12 personen Deeg: zie deeg voor empanadas op mijn smulwebpagina. Vulling: 2 eieren, gesplitst zout en peper geraspte nootmuskaat 2 eetl. bloem 200 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 10 g boter of margarine 2 theelepels zout 1 eetlepel suiker 30 gram verse gist 500 g lams gehakt 1 eierdooier 1 eetlepel oie of boter om in[...]
Bron: smulweb.nlTerwijl de verwarming maar niet aanslaat, de deuren en ramen wagenwijd openstaan, ga ik het hier hebben over de saucijzenbroodjes van Yvette uit haar nieuwe[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEen tijd geleden alweer, op 8 maart 2009 , maakte ik kaassoesjes die nergens naar leken. Plakjes niet gerezen, kaasachtig, gegaard deeg was het resultaat. Dat[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 750 g spinazie 125 g magere verse roomkaas 8 eetlepels geraspte parmezaanse kaas peper zout nootmuskaat 4 eieren 2 eetlepels water 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Deeg: zie deeg voor empanadas op mijn smulwebpagina. Vulling: 2 eieren, gesplitst zout en peper geraspte nootmuskaat 2 eetl. bloem 200 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakjes bladerdeeg 1 ui 120 gram sojabrokjes (groene winkel) 1 volle theelepel gehaktkruiden 1 volle theelepel sambal drie eetlepes ketjap[...]
Bron: smulweb.nlVandaag, de eerste Koningsdag en het werd zoals onze Koning het betitelde, een onvergetelijke dag. Wederom mooi weer en wat hadden de bewoners in De Rijp en[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIk heb al vaker opgebiecht dat ik de winter vroeger helemaal niets aan vond. Het enige opwindende van de wintermaanden vond ik Sinterklaasavond, Kerst en mijn[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlGoedemorgen allemaal! Hebben jullie ook van een fijn lang weekend genoten? Dit weekend stond voor ons absoluut in het teken van gezellig samenzijn & koken.[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 10 g boter of margarine 2 tl zout 1 el suiker 1 zakje gedroogde gist 500 g half-om-halfgehakt snufje nootmuskaat snufje gemberpoeder snufje[...]
Bron: ah.nl