Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 2 kipfilets (in blokjes gesneden) 2 el balsamicoazijn 2 el olijfolie ½ potje citroenmayonaise (a 350 g) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 150 ml zure room 7 el grove mosterd 1 el fijngeknipt vers bieslook 550 g kipfilet 2 el bloem 200 g verse volkorenbroodkruimels 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 8 sneetjes casinobrood 1 bakje gerookte zalmblokjes (100 g) 2 el yoghurtmayonaise sprietjes bieslook (paar) 1 citroen (in dunne plakjes)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 tl zeezout 1 ciabatta 4 el olijfolie 1 teen knoflook 2 sjalotten 400 g paddenstoelenmelange 1 tl zout 1 el citroensap 50 g zongerijpte[...]
Bron: ah.nlHet kerstmenu voor mijn blog is al een tijdje klaar, maar... Delhaize en meer bepaald Jeroen De Pauw zijn roet in het eten komen gooien. Figuurlijk wel te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker als voorafje, bij de hapjesavond of als onderdeel van de maaltijd; vis-bitterballen zonder jas. Gisteren heb ik een variant gemaakt op de echte[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlWat ik mij afgelopen jaar realiseerde, is dat je 'gewoon' eten heel makkelijk als kleine hapjes kunt serveren. In een mooi glaasje, op een amsuselepel of in[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit heerlijke zomerse en vrolijke gerecht stond in mijn Good Food Magazine dat ik in Engeland kocht. Het is superlekker! De romige ricotta met frisse munt is[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl350 gr kabeljauwfilet 450 gr aardappelpuree 2 eieren 2 eetl vers gehakte peterselie zout zwarte peper 2 theel citroensap 60 gr witte rammenas of radijs,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen +- 250 gram koolvisfilet o (variatie: 250 gram van een andere witvis of 125 gram krab en 125 gram kabeljauw ect.) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen +- 250 gram koolvisfilet o (variatie: 250 gram van een andere witvis of 125 gram krab en 125 gram kabeljauw ect.) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl