Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Dit is toch het allerlaatste uit mijn kerstvoorraad. Hierna ga ik echt over op voorjaarsrecepten. Ingrediënten: Foie gras, liefst vers en anders uit blik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEendenborst op geroosterde oliebollen Het lijkt en smaakt als een heel chique canapé, maar alle ingrediënten zijn gewoon van de Lidl. Meestal hang ik oude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel handig om in huis te hebben, een zak bruschette met olijfolie. Je hebt vliegensvlug een lekker hapje of voorafje gemaakt met ingrediënten die je toch wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een lekker recept van Maang Chi uit Korea. Het zijn een hele trits ingrediënten, maar er zit niets vreemds tussen en alles is bij de buurtsuper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlClaudia Roden leerde dit recept van een 85 jarige non in Sevilla, Angelita García de Paredes Barredes die haar vroeg om er niets aan te veranderen zonder het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTwee voorgerechtjes met vijgen. Het eerste is snel te maken en erg lekker. Ingrediënten: 4 mooie vijgen 2 el (tijm)honing 1 takje rozemarijn 4 plakjes rauwe[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel makkelijk, heel krokant en maar 10 minuten oventijd. Ingrediënten: 500 gr rundergehakt met 20% vet 2 tenen knoflook flink wat (2 cups) gemengde gehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan een pak "4 frische Flammkuchenböden" van tante Fanny kun je leuke hapjes voor bij het aperitief maken. De plakken zijn 17 x 27 cm en er passen twee plakken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: gerookte eendenborst (in dunne plakjes) (nu in het assortiment bij Lidl) verse vijgen stokbrood krenten brie1 rucola balsamicocrème olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 kleine rode ui, in dunne ringen 1 zure augurk, in dunne plakjes 75 g MonChou 75 g crème fraîche 2 takjes dille, de helft fijngehakt 100 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn zus vertelde dat ze deze pintxos gemaakt had en zó lekker waren. En inderdaad, het is wel een beetje werk, maar heel erg de moeite waard. De dressing kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl