Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (bv. bintje) 2 eieren 1 fijngesneden knoflookteentje 3 el geraspte pecorino 2 el fijngehakte peterselie peper zout 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlHeel voorzichtig aan komen de zomerse dagen weer in zicht. De temperatuur gaat zoetjes aan een beetje omhoog. Helaas is er wel steeds weer een kleine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 12 personen 2 el olijfolie 1 grote Spaanse ui, doormidden en dan in dunne plakken gesneden Zout en peper 1 tl tijmblaadjes, plus extra om te bestrooien 2[...]
Bron: smulweb.nlDeze smaakcombinatie is een tip van mijn schoonmoeder! 4 personen, 16 stuks Bereidingstijd: 15 minuten Ingrediënten: 1 groot stokbrood 10 ansjovisfilets op[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 4 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries) 4 plakjes gerookte zalm 1 ei zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak minikrieltjes (700 g) 2 schaaltjes Grieks gekruide kipfilethaasjes (a 5 stokjes) 3 el olijfolie 150 g Griekse yoghurt 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje gist (pakje 3 zakjes) 1 tl suiker 250 g bloem (+ extra voor bestuiven) 2 el olijfolie 1 potje ansjovis (op olijfolie (100 g)) 4 el[...]
Bron: ah.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 0,5 stokbrood, in dikke sneden; olijfolie; 2 teentjes knoflook, fijngehakt; Voor de topping, naar keuze: cherrytomaatjes; ansjovis; gegrilde[...]
Bron: smulweb.nl2 blikjes tonijn 1 ui 2 eetl mayo 1 eetl citroen zwarte peper, vers gemalen ansjovisfilet stokbrood Voorbereiding Alle ingredienten een uurtje van tevoren in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 250 gram rundergehakt of rundertartaar - borrelglaasje whisky - scheutje olijfolie - 2 eieren - bladerdeeg - worchestersauce - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor 6 personen. Pureer voor de tapenade 200 gram zwarte olijven met 2 eetlepels kappertjes, 3 ansjovisfilets, 1theelepel mosterd, 1 gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 0,5 stokbrood, in dikke sneden; olijfolie; 2 teentjes knoflook, fijngehakt; Voor de topping, naar keuze: cherrytomaatjes; ansjovis; gegrilde[...]
Bron: smulweb.nl