Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ik heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl2 avocado`s Sap van 1 citroen Tabasco Zout en peper 120 g verse room 6 gekookte garnalen Zalmeitjes Bereidingswijze Schil de avocado`s, verwijder de pit en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kleine gekookte bietjes Bakolie 2 limoenen 3 grote avocado`s of 4 kleine 20 cl verse slagroom 1 teentje knoflook 1 sjalotje 1 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sneeën oud brood of afbakbrood 6 el bruschetta pomodoro (Oil & Vinegar) 12 el olijfolie Bonsecco (Oil & Vinegar) 50 g boter 2[...]
Bron: smulweb.nlLet's have a party! Wat drink je op oudejaarsavond? Maak eens een (champagne)cocktail of punch! Een zelfgemaakt bitterballetje of Zweeds gehaktballetje smaakt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 theelepels Italiaanse kruiden zeezout versgemalen peper ¾ dl olijfolie extra vierge 2 blaadjes witte gelatine ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak à 10 plakjes) 1 knolselderij 800 ml bospaddenstoelenbouillon 2 tl sesamzaad 3 el geraspte oude kaas[...]
Bron: ah.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben dol op hapjes, het staat altijd gezellig, is lekker, varieert en het is ook nog eens handig om mee te nemen. Een lekkere groene salade erbij en klaar is[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlGarnalenhapje en tortellono met sausje Maak op laag vuur een sausje van 4 el slagroom . 4 el geraspte Parmezaanse kaas en een el truffelpasta . Kook in een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBelgische Garnalenkroketjes Ingredienten: 500 gram grijze garnalen (gepeld) 4 blaadjes gelatine 90 gram boter 120 gram bloem 300 gram gevogelte bouillon (kip,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWeer eens iets anders dan poedersuiker :-) Een lekker, en súpersnel sausje ! Héérlijk romig en weer eens wat anders :-) En dit heb je nodig: - 200 gram[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nlvoor 15 personen - 500 gram runder- of kalfsgehakt - 1 doosje kwarteleitjes a 15 stuks - 1 rode paprika in kleine stukjes - 2 geperste knoflookteentjes - 3[...]
Bron: smulweb.nl