Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 124 recepten
Ingrediënten 1/2 pompoen (a ca. 1 kg) 3 aardappelen (iets kruimig, geschild) 200 g pinda's (ongezouten, grof gehakt) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 100 g zacht boter (plus wat extra) 250 g diepvriesbladerdeeg, ontdooid 1 teen knoflook, uitgeperst 1 tl citroensap 1 tl gedroogde tijm Zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 sneetjes brood (niet vers) 4 plakjes ham, gekookte ¼ ananas (vers) 3 eieren 4 plakjes kaas, jonge boter 1 el mosterd (grove) 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo draadjesvlees (sukadelappen / riblappen) 3 lauriesblaadjes 2 takjes korianderblad (of 1 eetlepel poeder) peper 1 bakje champignons 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 36 50g boter 1 eetlepel olijfolie 4 rode uien, dun gesneden zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 2 (375g) pakjes bladerdeeg[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 200 g spekreepjes, liefst biologisch - 1 zak grove soepgroente - 1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 el bloem - klontje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 450 gr mager kalfsgehakt 30 gr boter 30 gr bloem 120 ml melk 120 ml kippenbouillon 1/2 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 sjalotjes 1 klontje boter 115 gr doperwten (vers of diepvries) zout versgemalen zwarte peper 1 teentje knoflook 5 dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 35 empanadas Vulling 1 1/2 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook 1/2 ui, gesnipperd 200 gr palmharten, in stukjes 1 gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 300 g bloem 250 ml hand-warm water 40 g zachte boter 1 tl zout zonnebloemolie om te frituren Voorbereiding Opmerking: de exacte verhoudingen[...]
Bron: smulweb.nlVoor de empanada`s: 200 gr boter, 550 gr bloem+extra voor het uitrollen, 2 theel zout, 1 dl lauw water, 1 losgeklopt eiwit. Voor de eigenwijze vulling: 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl