Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 113 recepten
50 gr. boter 60 gr. bloem 2 dl. bouillon 150 gr. geraspte oude kaas 2 eetl. gehakte bladselderij versgemalen peper zout 2 losgeklopte eieren paneermeel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 20 gram roomboter; 1 grote ui; 2 tenen knoflook; 130 gram rijst (het liefst risottorijst); 30 cl. kippenbouillon; 2 eetlepels tomatenpuree;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 16 175 gr artisjokhart uit blik 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 8 eieren, licht geklopt 115 gr geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 100 gr roomboter 2 uien, fijngehakt 450 gr mager rundergehakt 2 theelepels Hongaars (zoet) paprikapoeder 3/4 theelepel hete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 370 gr bloem 65 gr suiker 1,5 theelepel zout 1/4 theelepel bakpoeder 200 gr plantaardige margarine 235 ml warm water 980 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 35 empanadas Vulling 1 1/2 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook 1/2 ui, gesnipperd 200 gr palmharten, in stukjes 1 gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Benodigdheden voor 30 empanada's Deeg 500 gram meel 250 gram reuzel 8 eetlepels koud water 2 eetlepels kurkuma 2 theelepels paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (bv. bintje) 2 eieren 1 fijngesneden knoflookteentje 3 el geraspte pecorino 2 el fijngehakte peterselie peper zout 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nl