Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ik heb mijn eigen variant maar deze van Delia zijn vast ook grandioos! Thai Fish Cakes with Cucumber Dipping Sauce Wij aten ze laatst weer bij Bird op de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn totaal zette ik anderhalve kilo groente op tafel. Ik hield mijn hart vast, maar ik kwam met een sterk wapen: gorgonzolasaus. Mijn kinderen worden daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlElke keer weer een feest de jaarlijkse party van vriend M. De day after is altijd vreselijk door te veel drank (eigenlijk eet ik te weinig en drink ik te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVolgens de jaarlijkse AD-test is de gekochte oliebol niet te vreten, maak ze dus lekker zelf! Ik ben zelf niet zo gek op sucade, je kunt het er ook uitlaten.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVleesvervangers... Het woord wordt soms bijna verguisd. Er wordt smalend geroepen dat vlees toch niet ‘vervangen’ hoeft te worden. Gewoon weglaten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp de website De Kooktips kwam ik een eigenaardig recept tegen voor saucijzenbroodjes . Men verwerkte er namelijk een bal soezendeeg door het gehakt. I k[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChocolade? Nah… Chips? Och, soms… Cake, biscuit, stroopkoeken of bokkenpootjes? Neuh… vandaag even niet. Als je daarmee vannacht aan mijn bed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEmpanadas uit het zuidelijkste stadje ter wereld . Empanadas de Atun De inwoners van Ushuaia in Argentinië houden stug vol dat ze aan het einde van de wereld[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu we veel vegetarisch eten probeer ik wat vaker peulvruchten te gebruiken, maar Meneer staat meestal niet te springen. Dit recept is ideaal om dat probleem te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeel verrassend hoe de structuur van deze vegetarische vulling lijkt op die van echte saucijzenbroodjes. Als je het er niet bij zegt en de vulling stevig op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlToen ik laatst blogde over Van Eigen Bodem kwam ik op hun website een recept voor erwtensoep tegen. Niet zo opzienbarend, afgezien van de zilveruitjes en de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl