Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Als blogger is het leuk om recepten te bloggen die in de smaak vallen bij je lezers. Aangezien Vlamingen maar zelden reageren (ja, ja, onderaan elke blogpost[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHapjes: een variatie die eindeloos kan zijn, maar ik had er nodig op een vrijdagochtend om 10u voor bij een glaasje cava... Niet te veel, maar voor ieder wat[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIngrediënten : 4 tenen knoflook 4 el extra vergine olijfolie 1 stokbrood 250 gram kippendijen 1 sjalotje 250 gram paddenstoeln (oesterzwammen, cantharellen,[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlBinnenkort een feestje of ben je nog op zoek naar een voorafje bij een diner? Denk dan eens aan bruschetta’s! Bruschetta’s zijn sneetjes gegrild[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlDe feestdagen komen er weer aan! Hoe ga jij die overleven? Met deze lekkere, gezondere hapjes! Het eerste recept bevat Superfood Peulvruchten . Dit uitermate[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten 300 g zalmfilet 300 g pangasiusfilet (of andere witvisfilet bv. zeewolffilet) 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlVanavond is het zover, we sluiten 2015 af! En als je zo'n gezellig avondje bij iemand thuis hebt mag een lekker hapje natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlVeel zin in koken vandaag! Ik maak bladerdeeghapjes met pompoen en wortel en daarbij knolselderij-aardappelpuree, tomatensalsa en sperzieboontjes met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten : 4 tenen knoflook 4 el extra vergine olijfolie 1 stokbrood 250 gram kippendijen 1 sjalotje 250 gram paddenstoelen (oesterzwammen, cantharellen,[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlEmpanadas uit het zuidelijkste stadje ter wereld . Empanadas de Atun De inwoners van Ushuaia in Argentinië houden stug vol dat ze aan het einde van de wereld[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan een pak "4 frische Flammkuchenböden" van tante Fanny kun je leuke hapjes voor bij het aperitief maken. De plakken zijn 17 x 27 cm en er passen twee plakken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 0,5 stokbrood, in dikke sneden; olijfolie; 2 teentjes knoflook, fijngehakt; Voor de topping, naar keuze: cherrytomaatjes; ansjovis; gegrilde[...]
Bron: smulweb.nl