Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 80 oliebollen 3 pond tarwebloem 750 ml lauwwarme halfvolle melk (20 C) 750 ml lauwwarm water (20 C) 150 gr plak bakkersgist[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 500 gram bloem - 1 goudrenet - 75 gram rozijnen - 75 gram krenten - 100 gram biggareaux (geglaceerde kersjes) / of sukade - 1 zakje gedroogde[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVolgens de jaarlijkse AD-test is de gekochte oliebol niet te vreten, maak ze dus lekker zelf! Ik ben zelf niet zo gek op sucade, je kunt het er ook uitlaten.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 theelepels Italiaanse kruiden zeezout versgemalen peper ¾ dl olijfolie extra vierge 2 blaadjes witte gelatine ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ei 1 appel (friszoet) 1 sinaasappel 250 ml halfvolle melk 7 g gedroogde gist (zakje 7 g) 1 el suiker 1 mespunt zout 300 g bloem 1 el bloem[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 ml halfvolle melk 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 el suiker 300 g bloem + 1 el extra voor de vulling (gezeefd) 1 ei (losgeklopt) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g kipfilet (in blokjes) 1 zak bosuitjes ((3 stuks), in stukjes van 2 cm) 100 ml Japanse sojasaus 100 ml medium dry sherry 3 el suiker 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 stokbrood art wit 6 el olie 1 courgette 6 Toscaanse worstjes 1 venkelknol 1 tl karwijzaad 1 teen knoflook 1 rode peper 1 sinaasappel 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 2 goudreinetten (in kleine stukjes) 150 g rozijnen 500 g bloem 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 tl suiker 1 tl[...]
Bron: ah.nlSoms heb ik ineens zin om eens lekker uit te pakken met het avondeten. Afgelopen donderdag was weer zo'n dag. Ik hoefde die dag verder ook niet zo veel te[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVoor het zevende jaar op rij bak ik deze oliebollen. Het zijn echt de allerlekkerste die er bestaan, ik schreef er in 2010 ook al kort over in een ander recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor het zevende jaar op rij bak ik deze oliebollen. Het zijn echt de allerlekkerste die er bestaan, ik schreef er in 2010 ook al kort over in een ander recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHeerlijk frisse oliebollen met een licht knapperig korstje. Als rijsmiddel is desem in plaats van gist gebruikt. Zorg ervoor dat de desem goed actief is.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com