Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 8 250 ml plantaardige olie 125 ml azijn 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel zout 1/2 theelepel gemalen zwarte peper, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 150 ml hoisin of pekingsaus 90 ml rijstazijn 6 lente-uitjes, fijngesneden 4 eetlepels ketjap 4 eetlepels knoflook, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 4 el honing 2 el Dijon mosterd 2 el gehakte verse rozemarijn 1 tl versgemalen zwarte peper 1 tl fijngeraspte citroenschil 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 2-2+1/2 kg lamsbout 100 g gerookte spekreepjes boter voor bakken van lamsbout gekookt aardappelen VOOR MARINADE 250 ml zonnebloem olie 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2-2+1/2 kg lamsbout 100 g gerookte spekreepjes boter voor bakken van lamsbout gekookt aardappelen VOOR MARINADE 250 ml zonnebloem olie 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlLamsbout van de Cobb Ingrediënten: Lamsbout zonder bot (+/- 1400 gram), zout, peper, 4-5 teentjes knoflook, tijm Benodigdheden: Cobb barbecue, Cobble Stone, ...
Ingrediënten 250 g lamsboutplakken à la minute (dunne plakken) 4 takjes rozemarijn 100 ml rode wijn 2 teentjes knoflook (geperst) versgemalen zwarte[...]
Bron: ah.nlLamsbout met Bacon, Knoflook en Rozemarijn uit de Oven Dit recept doet me denken aan mijn buurvrouw in Amsterdam Ze waren (haar man en zij) beide verzot op[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLamsbout met Bacon, Knoflook en Rozemarijn uit de Oven Dit recept doet me denken aan mijn buurvrouw in Amsterdam Ze waren (haar man en zij) beide verzot op[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlgegeten op 14 maart P. werd vandaag 50, dus iets extra lekkers gegeten! De lamsbout is heel langzaam gegaard, eerst even bestrijken met olie en bestrooien met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 14 maart P. werd vandaag 50, dus iets extra lekkers gegeten! De lamsbout is heel langzaam gegaard, eerst even bestrijken met olie en bestrooien met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com