Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g bieflappen, in blokjes (ik had heerlijke Schotse Hooglander die op de Drentse heide graasde) 1+1/2 t zout 3/4 t zwarte peper bloem voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram (biologische) runderriblappen, in blokjes 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels tomatenpuree 1 kleine courgette 250 gram flespompoen[...]
Bron: smulweb.nl1 kg.rundvlees 2 tomaten ontvellen in stukken snijden 2 grote uien schillen in stukken snijden 6 tenen knoflook in stukjes hakken 3 kruidnagels 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nl2 kilo rundvlees, iets vet anders gaat het te droog worden. klein beetje Roomboter Klein beetje olijfolie 1 fles rode wijn Runder fond of fond van een blokje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram runderstoofvlees, in blokjes gesneden 2 uien 50 gram braadboter 1 el bloem 1 blikje tomatenpuree (40 gram) 1 flesje donker Bockbier 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g. doorregen runderlappen ~ 2 teentjes knoflook ~ 1 limoen ~ 2 eetlepels olie ~ 2 eetlepels rode currypasta ~ 200 ml kokosmelk ~ 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600gr.mager rundvlees,2 uien,2 tenen knoflook,75gr.mager gerookt spek,1 el.paprikapoeder,4 stengels bleekselderij,1dl runderbouillon,4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 0,5 kg rundvlees of ossetong, 2 kopjes(225gram)bleekselderij of andere groenten van het jaargetijde, 2 eetlepels(30 ml)sojasaus, 1[...]
Bron: smulweb.nl100 gram Masterbeef 1 theelepel(s) Aji-No-Moto 500 gram Vlees 1 kleine Ui(en) 2 Tomaat (tomaten) 1 Verse peper(s) 1 tak(ken) Soepgroente 150 gram Margarine 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magee runderlappen* 3 grote uien* 35 gram boter* 1/2 theelepel bruine suiker* 1 eetlepel bloem* 4 dl runderbouillon* 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 stuk schoudervlees van 1 kg -200 g gesneden ontbijtspek -60 g varkensvet of reuzel -veel soepgroenten -3 uien (grof gesnipperd) -1/8 l hete[...]
Bron: smulweb.nl