Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 500 gram (biologische) runderriblappen, in blokjes 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels tomatenpuree 1 kleine courgette 250 gram flespompoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr riblappen, 1 el vijfkruidenpoeder, 1 tl laos, , wokolie, sesamolie, 3 el hoisinsaus, 2 el mirin, water, 2 cm santen. Voorbereiding Het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 grote gedroogde Chinese paddestoelen, 250 gram magere runderlapjes, 1/2 rode paprika, 1/2 rode groene paprika, 1/2 rode paprika, 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 grote gedroogde Chinese paddestoelen, 250 gram magere runderlapjes, 1/2 rode paprika, 1/2 rode groene paprika, 1/2 rode paprika, 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nl2 kilo rundvlees, iets vet anders gaat het te droog worden. klein beetje Roomboter Klein beetje olijfolie 1 fles rode wijn Runder fond of fond van een blokje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond suddervlees in blokjes 3 cm verse gember 1 dessertlepel kurkuma of koenjit (geelwortel) 1 dessertlepel komijn 1 eetlepel bruine suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g. doorregen runderlappen ~ 2 teentjes knoflook ~ 1 limoen ~ 2 eetlepels olie ~ 2 eetlepels rode currypasta ~ 200 ml kokosmelk ~ 2[...]
Bron: smulweb.nlRundvlees bouillon bloem zout kruiden en specerijen.4 5 eieren koffiemelk paneermeel Voorbereiding Bouillon trekken van rundvlees niet te mager bv een riblap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 0,5 kg rundvlees of ossetong, 2 kopjes(225gram)bleekselderij of andere groenten van het jaargetijde, 2 eetlepels(30 ml)sojasaus, 1[...]
Bron: smulweb.nl100 gram Masterbeef 1 theelepel(s) Aji-No-Moto 500 gram Vlees 1 kleine Ui(en) 2 Tomaat (tomaten) 1 Verse peper(s) 1 tak(ken) Soepgroente 150 gram Margarine 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram rundvlees (bavette: vlees van de flank van het rund); 1 dikke ui; 1 dikke wortel; 1 preistronk; 5 stengels bleekselderij; 3 rapen; 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nl