Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Voor de vulling 250 g mager runderstoofvlees, in kleine blokjes 100 g rundernier, in kleine stukjes 2 theel. plantaardige olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 gr ossenhaas, in blokjes gesneden 1 liter runderbouillon Voor de kerriesaus 250 ml mayonaise 1 eetlepel kerriepoeder Voor de[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr riblappen, 1 el vijfkruidenpoeder, 1 tl laos, , wokolie, sesamolie, 3 el hoisinsaus, 2 el mirin, water, 2 cm santen. Voorbereiding Het[...]
Bron: smulweb.nl2 kilo rundvlees, iets vet anders gaat het te droog worden. klein beetje Roomboter Klein beetje olijfolie 1 fles rode wijn Runder fond of fond van een blokje,[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIngrediënten 800 g runderlappen zout en peper 1 eetlepel boter of margarine 125 g gerookte spekblokjes 4 dl droge witte wijn (Chennet) 2 laurierblaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 ml medium dry sherry 5 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml) 2 el vloeibare honing 400 g broccoli (in kleine roosjes) 5 el zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlEen tijdje geleden kwam ik in een Surinaams kookboek een recept tegen voor rundvlees gestoofd in kokosmelk. Een ideaal recept als je wat klusjes in huis te[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen stoofschotel met fruit? Ja! Het is niet alleen gezond maar ook nog eens heel erg lekker, en de specerijen en gedroogde limoenen zorgen ervoor dat het niet[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlRundvlees bouillon bloem zout kruiden en specerijen.4 5 eieren koffiemelk paneermeel Voorbereiding Bouillon trekken van rundvlees niet te mager bv een riblap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g mals rundvlees, 4 tl vissaus, 3 tl suiker, 2 tl fijngesnseden gember, 1 ui in ringen, 2,5 el olie, 200 gr. champignons, 4 el water, 1 tl[...]
Bron: smulweb.nl